SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Mal Müdürü A. Adem Kınalı Belediye Başkan Aday Adayı oldu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Mal Müdürü A. Adem Kınalı Erzurum’un Narman İlçesi Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık müracaatını yaptı. Narman sevdalısı Adem Kınalı, bürokratik tecrübesini Narman’a kazandırmak adına, Narman’ı turizm, ekonomi, sosyal ve kültürel anlamda geliştirmek için, Belediye Başkanlığına talip oldu.

 

Narman’ın tanınmış Kınalı ailesinden Bağımsız olarak Belediye Başkanı seçilmiş Zeki Kınalı’nın oğlu Adem Kınalı Narman Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatı yaptı.

 

Adem-Kınali-resim-tek

Narman’ın gelişmesi, halkın barış- huzur içinde yaşamasını sağlamak için çalışacağız!

Mevcut Başkan ve hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek söze başlayan Adem Kınalı, “ Ben Narman’da doğdum, Narman da yaşadım, çocukluğum gençliğim hep Narman’da geçti. İlköğretim, lise tahsilimi Narman’da gördüm. Narman’ın sokaklarında çocukluk günlerimi yaşadım ve mevlam Narman’da da ölmeyi nasip etsin bana.

Çünkü bu derece doğduğum yere memleketime bir bağlılığım var, sevdam var. Şu anda Narman’dan 10 yıldan beri uzaktayım, ama her yıllık iznimde bayramlarda özel günlerde, Narman’ı ziyaret ediyorum. Dostlarımla iyi günlerinde de kötü günlerinde de hep onlarla birlikte oluyorum. Narman’dan ayrı olsam da yüreğim gönlüm hep Narman’la beraber atıyor. İlçemin daha da gelişmesi, güzel olması, ilçemde yaşayan komşularımın, dostlarımın da daha huzurlu, daha mutlu ve daha refah içerisinde bir hayat yaşayabilmesi gerekiyor.

Adem-Kınali-resim-(3)

Bunu nasıl yapabiliriz, nasıl gerçekleştirebiliriz, hedeflerimize nasıl ulaşabiliriz elbette el birliği gönül birliği ve güç birliği gerekiyor ve en başta da yerel yöneticilerin gecesini gündüzüne katıp o memlekete hizmet etmesi gerekiyor. Yani şahsi menfaatten ziyade, toplumsal menfaati memleketin çıkarlarını ön planda tutabilen yerel yöneticilerin iş başına gelmesi gerekiyor.

Babam Zeki Kınalı  ’89 yılında Narman’da belediye başkan adayı olurken o zaman bütün siyasi partilerimiz, teklif getirmiş babamdan kendilerinden aday olma talebinde bulunmuştur. Babam da mademki tüm partilerimizin bize karşı böyle bir teveccühü var bizde hiçbir partimizi kırmayalım, hiç bir kesimi incitmeyelim. Herhangi bir partiden değil de bağımsız olarak aday olalım. Zaten Belediye başkanının partisi olmaz. Belediye başkanı partiler üstü bir kimlikte olması lazımdır.  Narman’da particilik yapmak yada bir belediye başkanı olarak particilik yapmak doğru olmaz. Belediye Başkanı her kesime, siyasi düşüncesi her ne olursa olsun herkese hizmet vermek zorundadır. Bu düşünceyle bağımsız olarak belediye başkan adayı oldu ve kazandı.

Memleketimize gerçekten çok güzel hizmetler yaptı. Narman’da en azından 180 tane işsiz gencimize iş imkanı sağladı. Narman da o zamanlar hayvanları otlatacak çoban bile bulunamıyordu. Bir dönem sonra yine Doğru Yol Partisinden belediye başkanlığını kazandı, o dönemde güzel hizmetler yaptı ve siyasi hayatını 2001 – 2002 yıllarında noktaladı.

Yani gerektiği yerde siyaseti bırakmakta bir erdemliktir. Gençlerin önünü açmakta bir erdemliktir. Babam da bunları yapabildi. O zamanlar babam eve geldiğinde çok huzurlu ve mutlu olduğunu görürdüm, Anneme sorardım babam niye bu kadar mutlu ve huzurlu. Annemde bugün falan komşunun işini halletmiş Mehmet efendinin, Ahmet efendinin sorunları varmış onları çözmüş ondan dolayı içinde bir huzur var, bir mutluluk var. Ben de o zaman düşünürdüm, o yıllar henüz evli değildim, işimde yoktu. Ben de şöyle düşünürdüm, Allah bana da bu makamı nasip etse de ben de komşularımın, eşin, dostun sorunlarını çözebilsem ve ben de o derece huzurlu, mutlu olabilsem. Ta o zamanlardan Allahtan Böyle bir dileğim olmuştu, ve şu anda güzel hizmetler için o makama talip oldum ve hizmet etme mücadelesi veriyoruz.

Bizim mücadelemiz Hizmet için, Hak için , Huzur ve Sevgi için.. Eğer nasip olursa Allah nasip ederse  ve insanlarımız da bizi bu makama layık görürse, biz  meslek hayatımız boyunca edindiğimiz tüm tecrübelerimizi tüm birikimlerimizi memleketin huzuru, mutluluğu ve o insanların daha refah içerisinde  daha mutlu yaşayabilmeleri için kullanacağız. Elimizden gelen bütün imkanlar seferber edilecektir. Gecemizi gündüzümüze katıp insanların yüzünün gülmesini sağlayacağız. Tek hedefimiz bu.

Belediye başkanlığı makamından benim şahsi yada farklı kendime ait bir talebim olmayacaktır. Tek hedefim belediyenin tüm imkanlarını halka seferber edebilmek halkın yüzünü güldürebilmek olacaktır. Yani hedefim Narman’da bir iki tane zengin oluşturmak değil, Narman’da bir tane fakir bırakmamaktır. Tek hedefimiz budur. Ve yine hedefimiz insanların şahsi menfaatlerini gözetmeden toplumsal menfaatleri gözetmek olacaktır. Narman’ın genel olarak menfaati neyse benim menfaatim de orda olacaktır. Geceyi gündüze katıp hep beraber Narman’lılarla beraber o memleketin daha da gelişmesi için çalışacağız nasip olursa.

Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bu memlekete yapmış olduğu hizmetler ortada. İstanbul’da çılgın projeler yapıldı, hatta asrın projesi Marmaray hizmete açıldı. Bu memleketin huzur bulması, barış bulması ve gelişmesinde Cumhuriyet tarihi boyunca en büyük katkısı olan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah ondan razı olsun, biz de onun neferleri olarak onun izinde onun yolunda onun düşüncesinde yolumuza devam edeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

 ÖZGEÇMİŞ

 1965 yılında Erzurum’un Narman İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Narman’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Erzincan Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümünden 1987 yılında, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden 1992 yılında, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Akademisinden ise 2009 yılında mezun oldu. Askerlik görevini kısa dönem olarak Amasya İlimizde yaptı.

Maliye Bakanlığındaki memuriyet görevine Narman Malmüdürlüğünde başladı. Horasan, Oltu ve Narman Malmüdürlüklerinde Muhasebe Şefi olarak çalıştı. 2002 yılında Van Gevaş Malmüdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı. Daha sonra aynı yerde Müdür olarak çalışma hayatına devam etti. 2006 yılında Van Defterdarlığına Muhasebe Müdürü olarak atandı. Bir süre Van Defterdarı olarak vekaleten görev yaptı.

Bölge olarak Maliye Bakanlığında memuriyete yeni başlayan memurlara Temel ve Hazırlayıcı eğitimler verdi. Van Merkez ve İlçe Belediyelerindeki Muhasebe Müdürlerine Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitimi verdi. Maliye Bakanlığınca düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi, Etik Eğiticilerin Eğitimi, Çağdaş Yönetim Teknikleri Eğitimi ve Diksiyon ve Topluluk Önünde Konuşma Becerileri Eğitimi gibi birçok Eğitimlere katılmış, ayrıca İstanbul Maltepe Üniversitesinin 2010 yılında düzenlemiş olduğu İnsan Hakları Seminerine katılarak bu programı bitirmiştir.

Babası Zeki KINALI 1989 yılında Narman’da bağımsız olarak Belediye Başkanı seçilmiş ve bu görevi 10 yıl süre ile yapmıştır. Bu dönemlere ait seçim kampanyasını babası adına bizzat yürütmüştür.

2011, 2012 ve 2013 yıllarında AK Parti Siyaset Akademisi “ Lider Ülke: Türkiye 1” ve Lider Ülke: Türkiye 2” ile Yerel Yönetimler Programlarını tamamlamıştır.

           Türkiye Engelliler Vakfı ( TÜREV ) Yönetim Kurulu Üyeliği, Kartal Erzurumlular Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 100. Yıl Üniversitesinde Kamu Yönetimi üzerine mastır yapıyor.

2008 yılında İstanbul Defterdarlığı Kartal Malmüdürlüğüne Müdür olarak atanan Adem KINALI halen bu görevi yürütmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]