SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Temel Yaz, Mart 2014’te Altınok Öz balonu patlayacak!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi 2014 bütçe görüşmelerinin yapıldığı Kartal Belediye Meclis salonunda hararetli konuşmalar yapıldı.

Heykellere 550 Bin Lira, muhtaç öğrencilere ayrılan bütçe 100 Bin Lira

Ak Parti Grup Başkanvekili Temel Yaz, Kartal Belediyesinin çalışmalarını ve Başkan Öz’ü eleştiri yağmuruna tuttu. Yaz, konuşmasında; “Kartal belediyesi başkanının isminin her yere yazılmasıyla asla büyüyemez. 5 kuruş bile harcamadığınız parklara milyonlarca lira harcayıp tabela yapıp üzerine isim yazarak o belediye büyümez. Ahilik programına katılıyoruz, yemek yiyeceğiz, tabak geliyor onun üzerinde Altınok Öz yazıyor. Sanki babasının parasıyla veriyor yemeği orada Altınok Öz. Eğlence yapılıyor büyük balonların üzerine Altınok Öz yazıyor. 2014 Martında o balonlar orda patlayacaktır bundan emin olabilirsiniz. Önemli olan insanların kalbine isim yazılabilmesidir, bunu siz başaramadınız bu zaman içerisinde. Elinize geçen fırsatı kesinlikle değerlendirmediniz. Kartal halkına verilen sözlerden sadece heykelleri yaptınız. Sanki Kartal halkı sizden heykel istedi .Kartal halkı aman bize  heykel yapın başka bir şeye ihtiyacı yok .. Sizler böyle bir heykel talebi duydunuz mu? Başkanın keyfiyetiyle yapıldı bir çok işler.

temel-yaz

5 yıllık talihsiz CHP yönetimin heba ettiği bütçe toplam 800 Milyon Türk Lirasıdır.

Kartal halkının vergileriyle oluşan bütçenin boşa harcandığı sadece heykellerle sınırlı değildir. 5 yıllık talihsiz CHP yönetimin heba ettiği bütçe toplam 800 Milyon Türk Lirasıdır. Eğer 2014 yılını da sayarsak 1 milyar yüz milyon liradır. Allahtan 2014 yılının son 9 ayını kurtarıyoruz. Belediyeleri bir aile şirketi mantığıyla yönetirseniz bu şekilde batmamız mukadderattır.

Sayın başkan değerli meclis üyeleri, çok kere dile getirdim, bugün de dile getirdim, inanın biz anlatmaktan bıktık ama Performans Raporunun 53. sayfasında karşımıza yine heykeller cıktı. Bu konuda bizim suçumuz yok ancak bu konuda bu irade diretiyor. Güya kültürümüzü yansıtan heykeller ve onların alınması yapılması kaynak ihtiyacı 550 bin lira, yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl yine bununla ilgi 935 bin liralık bir kaynak ihtiyacı vardı.

Heykellere 550.000 lira, muhtaç öğrencilere ayrılan bütçe 100.000 Lira

Bu sene 550 Bin Lira biraz insafa gelmişler, ama parantez açıyorum hemen altındaki kalemde ne yazıyor bunu ibretle okumak istiyorum. Muhtaç öğrencilere kırtasiye malzeme spor gereçleri ayakkabı ve benzer eğitim gereçleri verilmesi için kaynak ihtiyacı 100 bin lira. Parantezi kapatıyorum. Şimdi CHP li meclis üyelerine sesleniyorum onların vicdanlarına sesleniyorum. Heykele ayrılan para 550 bin lira, bizim geleceğimiz emanetimiz çocuklara 100 bin lira, şimdi bu Allah’a reva mı? İnsan inanmak dahi istemiyor. Geleceğimiz yavrularımızın değeri, heykellerden daha mı önemsizdir? Sadece ve sadece belediye başkanının bu tutumunun vicdan sahibi sizlerin içini acıtmasını diliyorum. Yetimlerin hakkını bu ucubelere yedirmemenizi öneriyorum ama siz bu konuda yine ses çıkarmadınız, inşallah bundan sonra susmaz başkanın bu tutumunu eleştirirsiniz.

Belediyeyi Ak Parti kazandığında paraların heykele harcanmasına izin vermeyeceğiz

Biz iktidara geldiğimiz zaman bunun gereğini yapacağız. Hepinizin bildiği gibi heykel sempozyumu Haziran- Temmuz ayında yapılıyor, bu ne demek oluyor, 550 bini kurtardık anlamına geliyor. Fakat başkan uyanıklık yapıp kışın ortasında heykel sempozyumu yapacak olursa bunun garantisi yok. Biz en azından 550 bin liralık heykel harcamasının parasını kurtardık. Kartala hayırlı olsun deriz.

Kartal’a maalesef hizmet verilemedi.

Belediye yönetmek asla bir hastane yönetmeye benzemiyor. Aslında bu benzetmeyi sadece ben yapmıyorum, Cumhuriyet Halk Partisinin aday adayları da bu konuda aynı görüşteler. Sayın Altınok Öz’ün yeryüzünde yapacağı en son işin Belediye Başkanlığı olduğunu ifade eden CHP’li aday adayları var. Bir hastane yapıp onu da başhekim yapacağız diyenler var, aslında bize göre o bile fazla ama doğru söze ne söylenir. CHP aday adaylarının bu süreç içinde pek çok tespitleri var, tüm adaylar başkanın yetersiz olduğunu, başarısız olduğunu ifade ediyorlar. Hatta sevgili CHP İlçe Başkanımız Kamer Bey de burada ona da saygılarımı söylemek istiyorum. Kamer Gök Beyde, Belediye Başkanına yönelik yaptığı eleştirilerinde Nevşehir’le alakalı olan eleştirisinde bu otel için Kartalın kaynaklarının başka bir yere harcanmaması gerektiğini ifade etmişti.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]