SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Taşyürek; Kartal 31 Mart sabahına Ak Partili bir belediye ile uyanacak!

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Öğretmenlerimizi bu anlamlı günde tebrik ediyorum

 

AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayı, Kartal ve İBB Meclis Üyesi Yeminli Mali Müşavir Abubekir Taşyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gazetemize açıklamalarda bulundu.

24 Kasım’ın “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanını kabul ettiği ve 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlandığını” belirten Abubekir Taşyürek, ‘geleceğe yapılan en iyi yatırım, insana yapılandır’ olgusundan hareketle, öğretmenlerin; sorumluluk duygusu gelişmiş, geçmişini iyi bilen, geleceğe güvenle bakan, iyi ahlaklı, insana ve emeğe saygılı, araştıran, düşünen, sorgulayan, okuyan nesiller yetiştirmede sarf ettikleri emek takdire şayan” olduğunu söyledi.

 

Öğretmenlerimizi bu anlamlı günde tebrik ediyorum

“Bu kadar anlamlı, önemli ve kutsal bir mesleği yerine getiren öğretmenlerimize saygı ve sevgisinin büyük olduğunu” ifade eden Abubekir Taşyürek, “medeniyet anlayışımızda peygamberlik mesleği olarak ifade edilen ve tarih boyunca toplumun bütün kesimlerine yol gösteren, insanlık tarihinin bu en anlamlı mesleğinin mensubu öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı olması hasebiyle, yılbaşından itibaren uygulanmaya başlanacak İstanbul’un 39 İlçe belediyesinin 2014 yılı bütçelerinin, kendi ilçelerinin meclislerinde Ekim ayında görüşülüp karara bağlandıktan sonra Kasım ayı toplantılarında 11-20 Kasım tarihlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görüşülerek kabul edildiğini hatırlatarak kısa bir değerlendirme yapmasını istediğimiz Yeminli Mali Müşavir Abubekir TAŞYÜREK, öncelikli temennisinin “kabul edilen bütçelerin bütün belediyelerimizde hayırlı ve güzel hizmetlerde kullanılması” olduğunu” ifade etti. “İBB Plan ve Bütçe Komisyonu olarak İstanbul halkı adına bütün bu denetimlerin yapıldığı yoğun bir bütçe ayını daha yaşadıklarını” belirterek “İstanbul’un 39 ilçe belediyesinin 2014 yılı bütçeleri toplamının 9,8 milyar TL civarında” olduğunu söyledi.

2014 yılı için İstanbul’da en büyük bütçeye sahip ilk beş ilçeyi “Bağcılar, Kadıköy, Pendik, Şişli ve Başakşehir” ilçelerinin oluşturduğunu ifade eden Abubekir Taşyürek, “Bakırköy Belediyesi’nin 2014 bütçesinin dörtte birini borçlanma yoluyla karşılayacağını öngörmesine çok hayret ettiğini” belirtti. Karşılığında yatırım olmayan “bu kadar büyük borçlanma öngörülerinin bütçe mantığında yeri olmadığını” açıklayan Abubekir Taşyürek, “Bu bana göre halkın parasını çarçur etmektir” dedi.

AK Parti belediye başkan adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten Abubekir Taşyürek “Benim tek derdim Kartal’ı CHP basiretsizliğinden, zulmünden ve yetersizliğinden kurtarmak” dedi.

Kartal Ak Parti teşkilatının da büyük bir coşku ve inançla Kartalı kazanmaya endekslendiğini ifade eden Abubekir Taşyürek, “Hiç kimse tereddüt etmesin, Kartal 31 Mart sabahına AK Partili bir belediye ile uyanacak…”dedi.

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]