Kadem Ekşi “CHP’yi limon gibi sıkıp atacağız”

Yayın: 11:37 - 27.11.2013
Güncelleme: 11:37 - 27.11.2013

AK Parti Maltepe Belediye Başkan A. Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi’nde konuştu. Maltepe Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve Maltepe’nin tüm mahallelerinden yoğun katılımın sağlandığı etkinlikte; Maltepe’deki AK Parti Maltepe aday adayları da 3’er dakikalık birer konuşma yaptılar.
Salona geldiği andan itibaren yoğun ilgiyle Karşılaşan Kadem Ekşi, diğer adayların aksine tüm masaları gezerek danışma meclisi etkinliğine gelen Maltepelilerle tek tek tokalaştı. Etkinlik öncesi Maltepeli vatandaşlarla kısa süreli sohbetler eden Ekşi, Maltepelilerin nabzını da tutmuş oldu. Konuşma sırası Ekşi’ye gelince büyük bir destekle sahneye çıkan Ekşi, Maltepelileri selamladıktan sonra şöyle konuştu;

“CHP’yi limon gibi sıkıp atacağız”

“Biz AK Parti ailesi olarak kutlu bir yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Azap şehirlerinden Maltepe’yi kurtarıp, merhametli şehirlere doğru yürümeli ve düne saygı, bugüne adalet ve geleceğe miras düşüncesi kapsamında Maltepe’deki yönetim anlayışını değiştirmeliyiz. Meydan projeleri, trafik çözüm projelerini yazdık anlattık biliyorsunuz. El birliği ile Maltepe’nin vizyonundan küçük projelere imza atan ve 5 yıllık yönetimi süresince Maltepe’nin bir arpa boyu yol almasını sağlayamayan Cumhuriyet Halk Partisi’ni; 30 Martta bir bayram sabahında limon gibi sıkacak ve süpürüp Maltepe’den atacağız.”

 

Exit mobile version