Kartal’da Yanmış Kadın Cesedi Bulundu

Yayın: 08:54 - 22.10.2009
Güncelleme: 08:54 - 22.10.2009

Kartal Aydos Ormanı’nda yanmış halde kimliği belirsiz ceset bulundu. Yanan cesedin bir kadına ait olduğu belirlendi. Polis ve jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgilere göre, Aydos Ormanı’nda dolaşan bir vatandaş, akşam saatlerinde ormanda gördüğü dumanın yanına gittiğinde yanar halde ceset gördü. Korkuya kapılan vatandaş, durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, emniyet şeridiyle olay yerini kapattı. Yapılan incelemede, cesedin bir kadına ait olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekibi ve savcı da olay yerinde incemlemelerde bulundu. Cesedin bulunduğu yerin karanlık olması nedeniyle savcı, detaylı incelemenin sabah yapılması talimatını verdi. Olay yeri yakınlarında ayrıca bir markete ait müşteri servis aracı bulundu. Emniyet ekipleri, minibüsün olayla ilgisini araştırmaya başladı.

Cesedi görerek polise haber veren vatandaş, basın mensuplarına bilgi vermekten kaçındı. Görgü tanığı, ormana dolaşmaya geldiğini ve gördüğü her şeyi polis anlattığını söyledi.

Polis ve jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

(CİHAN)

Exit mobile version