SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Dap projelerinde yıl sonu fırsatı

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Vazo Kule home office’lerde son 4, Dalga Kule’de son 15 daire cazip koşullarla alıcısını bekliyor. Kampanya 15 Aralık’a kadar devam edecek.

 

Dap Yapı’nın Vazo Kule ve Dalga Kule projelerinde kalan son dairelerin satışına geçildi. Vazo Kule’nin home office’leri peşin ödemede yüzde 10 indirim, 50 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla 199 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dalga Kule’de ise kalan 15 daire, ofis standartlarında hazırlanmış single suit olarak, mobilyalı teslim ediliyor. 20 bin TL peşinatla ve kişiye özel ödeme planıyla satışa sunulan daireler alıcısını bekliyor.

Projelerde, dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahalarının yanı sıra sosyal tesisler bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

Ödüllü projelerde avantajlı koşullar

Dap Yapı’nın, eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule, M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor. 2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu proje, toplam 399 üniteden oluşuyor. 289 rezidansın yüzde 70 oranında satışını gerçekleştiren Dap Yapı, 99 adetlik home office bloğunun son 4 dairesinin satışını sürdürüyor. Büyüklüğü 55 m2 – 100 m2 arasında değişen ofisler, istenildiği takdirde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde çalışma alanları elde edilebiliyor. Yüzde 60 prim yapan projenin metrekare fiyatı 8 bin TL’ye çıktığı belirtiliyor.

Dünyada ve ülkemizde ilk defa kullanılan bir mimariyle, deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan Dalga Kule, 369 üniteden oluşuyor. Projede büyüklükleri 45 ila 105 metrekare olarak değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 rezidans daireler optimum kullanım alanları sunuyor.

Ziya Yılmaz: Projelerin lansman dönemlerinde olduğu gibi satışların tamamlandığı final aşamasında da alıcı ve yatırımcılara avantajlar sunuluyor. Satışların tamamlanma aşamasında da kalan daireleri alıcı ve yatırımcıyla buluşturmak adına yine avantajlı koşullar sağlanıyor.

İnşaat süreci dahilinde projeler prim yapıyor ve rakamlar yükseğe taşınıyor. Alıcı ve yatırımcıların tanıyıp güvendikleri markaların projelerini dikkatlice takip etmeleri ve bu tür avantajlı dönemlerden faydalanmaları kazançlı bir yöntem.

Dap Yapı projeleri kemikleşmiş alıcı-yatırımcı portföyümüzün etkisiyle lansmana çıkmadan önce yüzde 30  ila 40 oranında satılmış oluyor. Basın toplantımızı takip eden 1-2 aylık süreçte ise tamamına yakını el değiştiriyor. Projelerimiz üzerinden son bir yılın değerlendirmesini yaparsak; başlangıç rakamlarıyla bugünkü fiyatları karşılaştırdığımızda, projelerimizden mülk edinmenin kazancının, diğer yatırım araçlarını geride bıraktığını net görebiliyoruz. Dap Yapı projelerinde gayrimenkul alımı, rekor prim oranıyla kazançlı yatırıma dönüşüyor.

Kartal-Maltepe yatırımcının gözdesi

Vazo ve Dalga Kule projeleri, İstanbul’un yeni cazibe merkezi Maltepe Dragos’ta yükseliyor. Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla önemli bir lokasyon avantajı sunuyor. Projeler, Fener’den başlayıp Tuzla’ya kadar devam eden Türkiye’nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor.

Dünya ölçeğinde projelerin üretildiği Kartal-Maltepe bölgesi, Kentsel Dönüşüm Projesiyle bambaşka bir çehre kazanıyor. Sahil şeridinde yer alacak bin yatlık Marinası, Adliye Sarayı, hizmet ve kültür alanlarının yanında nitelikli konut siteleri ile yatırımcıları kendisine çekiyor. Bölgede pek çok alışveriş merkezi, üniversite ve hastanenin yanı sıra yapımı planlanan bir fuar ve kongre merkezi bulunuyor. Geçmişte elit ve varlıklı kesimin gizli cenneti olarak anılan bölge, günümüzde de insanların yaşamak ve çalışmak için can atacağı bir cazibe merkezine dönüşüyor. Dalga ve Vazo Kule’nin yan parselinde Tekel’e ait yerde binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak olan İstanbul Şehir Üniversitesi kuruluyor. Kartal Adliyesi’nin Yüksek İstinaf Mahkemesi olarak yeniden yaşama geçecek olması bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor.

Kira geliriyle kendini amorti ediyor

Vazo ve Dalga Kule, kullanıcılarına olduğu kadar, kendisine yatırım amaçlı sahip olanlar için de büyük bir fırsat sunuyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilen daireler dünyaca ünlü otelcilik şirketi Rotana’nın profesyonel yönetim sistemiyle işletilecek. Daire sahipleri dilerlerse kendi yerlerini kiralayarak ekstra gelir elde edecekler.

Ziya Yılmaz / Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı

Kartal, İstanbul’un giriş bölgesi olması nedeniyle yakın çevresiyle birlikte giderek gelişiyor. Sahil şeridinde yapılan düzenlemeler, bölgenin değerini artırıyor. Bölgenin prestiji paralelinde edinilen gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artacağını öngörüyoruz. Kartal-Maltepe’de çeşitli projeler geliştirmeye devam edeceğiz; alıcı ve yatırımcıların da aynı vizyonla hareket ederek sunulan avantajları değerlendireceğini umarız.

 

 

İlgili Haberler

Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları
Basında Kartal
16 Mart 2024
Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Kartal’ın Gelecek Vizyonu’nu proje lansman toplantısıyla açıkladı. Kartal için hayata geçireceği çalışma ve projeleri anlattı. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen program öncesinde Kartallı komşuları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Yüksel, sonrasında ise ilk olarak 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra yaptığı hizmetler […]

Basında Kartal
14 Mart 2024
Aydos Ormanı’nda hummalı temizlik çalışması

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aydos Ormanı’nda hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Kartal’da çevre kirliliğini önlemek, orman ve denizleri korumak, karbon ayak izini azaltmak ve küresel çevre sorunlarının çözümüne katkı sunmak için başarılı çevre politikalarını hayata geçiren Kartal Belediyesi, doğada yok olması milyonlarca yıl süren atıklar için düzenli gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına Aydos Ormanı’nda devam […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]