Hüsnü Süslü’den Hürriyet Mahallesine Ziyaret

Yayın: 14:03 - 03.12.2013
Güncelleme: 14:03 - 03.12.2013

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan aday adayı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Mart 2014 yerel seçimlere 4 ay kala çalışmalarını hızlandırdı.  Ziyaretlerin yanı sıra saha çalışmalarına da ağırlık veren Süslü, sokak sokak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen CHP Hürriyet Mahallesi Birim Binasını ziyaret eden Süslü daha sonra buradan ayrılarak Abdi İpekçi Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Gittiği her mahallede esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan Süslü, Hürriyet Mahallesi esnafı tarafından büyük ilgi gördü. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen cadde üzerinde bulunan tüm esnafları ziyaret eden Süslü, gönülleri bir kez daha fethetti.

“İyi niyetle göreve talip olduk”

Özellikle semt esnafının yoğun ilgisi ile karşılanan Süslü, “ Havanın yağmurlu ve soğuk olmasına rağmen Hürriyet Mahallesi esnafımızı ziyaret etme imkânı bulduk. Kartal’ın her noktasında halkımızla bir araya gelmeye karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz” dedi. Her şey daha güçlü Kartal parolasıyla yola çıktıklarını ifade eden Süslü, “Kartal’ı marka kent yapacağımızı söyledik. İyi niyetle göre talip olduk. İyi niyetle de çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalarımız Belediye Başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi’nin elinde tutmak için de seçimin yapılacağı 30 Mart gününe kadar da devam edecektir” dedi.

Vatandaşlarla kısa süreliğine de olsa görüş alışverişinde bulunan Süslü, vatandaşların dile getirdiği mahalle sorunlarını da paylaştığı projelerle çözüme kavuşturacağının sözünü vererek mahalleden ayrıldı.

Exit mobile version