“Yatırım Yapan İş Adamının Emrinde Oluruz”

Yayın: 09:41 - 26.10.2009
Güncelleme: 09:41 - 26.10.2009

 İstanbul’un yeni cazibe merkezi Sancaktepe, her geçen gün  hak etti kent vizyonuna daha da yaklaşıyor. Prestij yatırımlarda gözde olmayı başaran İstanbul’un genç ve dinamik İlçesi Sancaktepe geleceğe hızlı adımlarla yürüyor.

 

Daha önce işsizlik azaltmak için İşkur ile Mesleki Eğitim Projesini hayata geçiren Sancaktepe Belediyesi, bu amaçla bölgeye yatırım sözü veren girişicilere tam destek veriyor

 

Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, Samandıra Merkez’de hizmet vermeye başlayan bir işyeri açılışını gerçekleştirdi. Genç girişimci Ahmet Dedeoğlu ile birlikte işyeri açılış kurdelesini kesen Başkan Erdem, bu yatırımdan dolayı Dedeoğlu’na teşekkür etti.

 

Açılışta Başkan Erdem, iş adamlarına Sancaktepe yatırım yapmaları için çağrıda bulunarak;”Yatırım yapacak iş adamının emrinde oluruz” dedi. Başkan Erdem sözlerine şöyle devam etti; “İlçemiz değişime aç bir bölge. Yatırımcıların ilçemize kazandıracağı her türlü yatırımı desteklemek istiyoruz. Bölgemizin çağdaş bir kent görünüme kavuşturulması için resmi ve özel sektör temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum örgütleri ve halkımızla fikir alışverişinde bulunarak işbirliği içerisinde çalışacağız ”diyerek sözlerini bitirdi.

 Ayrıca Başkan Erdem tarafından açılışı yapılan işyerinde 10 kişi istihdam edilmeyen başlandı

Exit mobile version