SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ezginin Günlüğü YTÜ’de Omurilik felçlileri için söyledi

Yayınlanma:
ABONE OL

Ezginin Günlüğü YTÜ’de Omurilik felçlileri için söyledi

 

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü 15. Yılını, ‘Ezginin Günlüğü’nün Omurilik Felçlileri için sahne aldığı bir etkinlikle kutladı.

 

 

Özgün müziğin önemli gruplarından ‘Ezginin Günlüğü’ Yıldız Teknik Üniversitesi’nde omurilik felçlileri için sahne aldı. Gelirinin Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne (TOFD) bağışlandığı gecede Ezginin Günlüğü, müzikseverlere muhteşem bir gece yaşattı.

 

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü kuruluşunun 15. Yıl dönümünü, yardım gecesi ile kutladı. Yardım gecesi Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin tanıtımı ile başladı. Derneğe ait video gösterileri sonrası TOFD Yönetim Kurulu Başkanı Fevziye Altıparmak’a Yıldız İşletme Kulübü adına Basın Yayın Departmanı Koordinatörü Yasemin Öz teşekkür plaketini takdim etti. Aynı şekilde Fevziye Altıparmak TOFD adına plaketini takdim etti. Plaket takdimi sonrası mikrofonu eline alan Altıparmak, “Burada olmaktan onur duyuyorum. Bu anlamlı organizasyon için Yıldız İşletme Kulübü ailesine ve siz değerli katılımcılara Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği adına teşekkür ederim.” dedi.

 

YTÜ ve farklı üniversitelerden gelen öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede, Ezginin Günlüğü özellikle gençler tarafından büyük beğeni kazanan parçalarını seslendirdi. Konsere en beğenilen 1980 (Sigaramın Dumanına Sarsam) şarkısı ile başlayan grup müzikseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

 

Eylem Atmaca, Murat Kurt, Cafer İşleyen, Nadir Göktürk, Erkan Gürer ve Cem Gezginti’nin nağmeleri ile salonda eğlenceli dakikalar yaşandı. Konser sırasında Murat Kurt’un fotoğraf makinesini çıkarıp izleyenlerin panoramik fotoğrafını çekmesi ise geceye damgasını vuran olay oldu. Önce şaşıran sonrasında da kahkahalara boğulan öğrenciler en güzel pozlarını Murat Kurt için verdiler.

Hepinize en güzel pozunuzu verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Fotoğrafınızı www.ezginingunlugu.com sayfasında görebilirsiniz.” diyen Kurt makinesini kaldırıp grup ile şarkılara devam etti.

Konser sonunda İşletme Kulübü İşletme Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Emre Can Durmaz, Ezginin Günlüğü’ne teşekkür plaketi takdim etti. Ardından TOFD Yönetim Kurulu Üyesi Fevziye Altıparmak’a da plaket verildi.

Aynı zamanda özel olarak hazırlanan hediyeler de Ezginin Günlüğü üyelerine verildi. Ezginin Günlüğü bu anlamlı hediyeler için teşekkürlerini sunarak sahneden ayrıldı. Uzun süre ayakta alkışlanan Ezginin Günlüğü gece boyunca eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]