Başkan Erdem Muhtarlarla Buluştu

Yayın: 09:48 - 26.10.2009
Güncelleme: 09:48 - 26.10.2009

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Sancaktepe ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Sancaktepe Belediyesi belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinde hazır bulunduğu toplantıda, Başkan Erdem, muhtarlarla istişare ederek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sancaktepeli muhtarlarla sürekli bir araya geleceğini söyleyen Başkan Erdem; “Bizim makamımız, sizlerin mekânı olacaktır. Kapımız sizlere ve halkımıza her zaman açık. Bu ilçeyi el ve gönül birliği içerisinde beraber yöneteceğiz, beraber kalkındıracağız. Sizlerle diyalogumuzun, iletişimimizin iyi olması sorunların daha kısa zamanda çözüleceği anlamına gelir” dedi. Konuşmasının devamında Başkan Erdem, karşılıklı görüş alışverişinden her zaman fayda doğacağını ifade etti.

 

Sancaktepe Belediye Başkanlık Makamı’nda kahvaltılı toplantıda Sancaktepeli muhtarlarla bir araya gelen ve mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet üreteceklerini kaydeden Başkan Erdem, “Bölgemizin hizmet anlamında önemli eksikleri olduğunu biliyoruz. Sorunlarımızı yerinde tespit edip, belirlediğimiz stratejiye dayandırarak çözeceğiz. Karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle, sağlıklı diyalog ve iletişimle önemli hizmetler yapacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Exit mobile version