Kartalspor Rize’yi Ağırlayacak

Yayın: 09:42 - 27.10.2009
Güncelleme: 09:42 - 27.10.2009

Bank Asya 1.ligin 11.haftasında Kartalspor, sahasında şampiyon adaylarından Çaykur Rizespor’la karşılaşacak. Saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirmek isteyen İstanbul’un Bank Asya 1. lig’teki tek temsilcisi Kartalspor’da bu maçın hazırlıkları başladı. Geçtiğimiz hafta, deplasmanda Mersin İdmanyurdu’na 2–0 mağlup olan ve evine puansız dönen Kartalspor bakalım Çaykur Rizespor engelini nasıl aşacak.

Tecrübeli Ve Güçlü Bir Ekip

Başkanlığını Kartal’lı ünlü İşadamı ve politikacı Halim Mete’nin yaptığı Çaykur Rizespor, oldukça güçlü ve tecrübeli bir ekip. Ligin 10.haftasında lider Konyaspor’u 2-1 mağlup eden Çaykur Rizespor şampiyonluk potasına girdi. Haftanın DERBİ maçı kimliğinde oynanacak karşılaşmanın zor ve tansiyonu yüksek bir karşılaşma olacağını belirten Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner, “ Rakibimizin gücünü biliyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz. Kartalspor’da güçlü ve tecrübeli bir ekip. Bu sezon sahamızda ki yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyoruz. Her açıdan önemli ve zor bir karşılaşma olacak. Saha ve seyirci avandajı bizde. Bu avantajı tabii ki iyi değerlendirmek istiyoruz. Kartal aslanlarına güveniyorum” diye konuştu.

Seyirci Rekoru Kırılacak

Takımlarını desteklemek için Rize, yakın illerden gelecek taraftarlara birde İstanbul’da oturan Çaykur Rizespor taraftarlarını hesaba katarsak bu maçta adeta seyirci rekoru kırılması bekleniyor. Ayrıca Kartalspor taraftarlarının da bu maça olan ilgisini de gözlerden uzak tutmamamız gerekiyor. Önceki sezon Çaykur Rizespor’u Kartalspor’un evinde mağlup ederek Bank Asya 1.Liginden düşmekten son anda kurtulduğunu da hatırlamak zorundayız. Bana göre üç ihtimalli bir karşılaşma olacak. Tabii sonunda da dostluk kazanacak.

Fethi Satıcı

Exit mobile version