Video sektörü her geçen gün büyüyor!

Yayın: 11:20 - 27.12.2013
Güncelleme: 11:20 - 27.12.2013

Günümüzde artık video sitelerine 1 saniyede 2 saatlik video yüklenmekte. Bu da sadece bir site için geçerli. Teknolojinin en son versiyonunun cep telefonlarından tutun, tabletler, akıllı saatlere ve gözlüklere kadar entegre edilmesi bu trend’te ebetteki çok önemli rol oynamakta. Görülüyor ki her an çekilen videolar bir anda dünyanın en fazla tıklanan ve izlenen videosu haline gelebiliyor. Fenomen videolar milyonlarca hatta milyarlarca izlenim rakamına ulaşıyor.

İnternet kullanım istatistiklerine bakıldığında her geçen zaman bu teknolojinin %20’ düzeyine artış gösterdiğini, bununda en fazla mobil internet kullanımında görülmektedir. Yakın zamanda görülen o ki bu artış oranı çok daha hızlı bir şekilde artış gösterecektir. Video çeşitliliğinin anı anına kayıtların sayesinde artması, interneti kullanan herkesin günde en az bir kere video izlediğini ortaya koyuyor. Haber siteleri site temalarını daha çok görsel ve büyük resimli yapmasının temel sebebi de görsel içeriğin her zaman daha fazla ilgi çekici olmasıdır. Ülkemizde kaliteli ve ziyaretçilerin isteklerine göre tasarlanmış altyapısı ile oldukça beğenilen bir video sitesi var.

Kaliteli paylaşımları, her an güncellenen içeriği, gündeme ilişkin haberleri ile video paylaşım sitelerinin başında gelmektedir. Ayrıca herkesin tercihine yönelik yayınlanan müzik parçaları ile de farkını ortaya koyuyor. Haftanın en çok konuşulan spor karşılaşmalarının önemli anlarını, gollerini ve yorumlarını bulabileceğiniz zapkolik sosyal paylaşım sitelerinin de en fazla içerik üreticilerinden biridir. Şu anda 1.5 milyona yaklaşan sayfa takipçisi ile facebook ’un video tedarikçilerinden biridir diyebiliriz. Bunun yanında sanatçı sayfaları ile sevdiğiniz sanatçılara ait en güncel bilgileri bulabileceğiniz, dinlediğiniz şarkıların sözlerini okuyabileceğiniz, kategorik müzik türlerinde kaliteli yayın yapan zapkolik.com bu özelliği ile de çok beğeniliyor. Kısaca Zapkolik.com her türlü müzik ve video da en güncel kaynak konumunu koruyor.

Exit mobile version