SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

46. Siyad Ödül Töreni

Yayınlanma:
ABONE OL

 

 

Birbirinden değerli yapımların ödül aldığı 46. SİYAD Ödül Töreni, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 23 Ocak Perşembe akşamı, saat 19.00’dan itibaren D-Smart 20. Kanal Maxsmart Premium ve Premium HD’de ekrana gelecek.

 

 

Türk sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “46. SİYAD Türk Sineması Ödülleri”, D-Smart’ın yayın sponsorluğunu yaptığı görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 21 Ocak Pazartesi akşamı Cemal Reşit Rey’de düzenlenen ve Ceyda Düvenci’nin sunuculuğunu üstlendiği gecede, kırmızı halı geçişinde ünlülere Ömür Gedik eşlik etti. Karsu ve Sema Moritz’in mini konserleri ile renklenen bu tören, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 23 Ocak Perşembe akşamı, saat 19.00’dan itibaren D-smart 20. Kanal Maxsmart Premium HD’de ekrana gelecek.

 

Sinema Yazarları Derneği’nin (SİYAD), gelenekselleşen bu özel gecesine Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı, Kıvanç Tatlıtuğ’un ise başrol oynadığı Kelebeğin Rüyası 5 ödülle damgasını vurmuştu. Birbirinden değerli yapım ve isimler ödüllendirildiği gecede üç özel isme; Serra Yılmaz, Ali Özgentürk ve Macit Koper’e Onur Ödülü; sinema dünyasının unutulmaz filmlerini afişe eden yayıncı, tasarımcı, fotoğraf sanatçısı Erol Ağakay’a ise Emek Ödülü verildi. “Ahmet Uluçay Umut Ödülü”nün sahibi ise Küf filmiyle Ali Aydın oldu.

 

Zerre’nin “En İyi Film” ödülünü aldığı gecede, “En İyi Yönetim” ödülüne ise Jin filmindeki yönetimiyle Reha Erdem layık görüldü. Kıvanç Tatlıtuğ, “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne Kelebeğin Rüyası filmindeki performansıyla sahip oldu. “Cahide Sonku En İyi Kadın Performansı” ödülünü ise Zerre’deki rolüyle Jale Arıkan kazandı. D-Smart İçerik Grup Başkanı Başar Başarır’ın takdim ettiği “En İyi Senaryo” ödülü ise Sen Aydınlatırsın Geceyi filminin senaristi Onur Ünlü’ye gitti.

 

En İyi Müzik” ödülünü Kelebeğin Rüyası filminin müziklerini hazırlayan Rahman Altın kazanırken, “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Performansı” ödülünü Kelebeğin Rüyası filmindeki oyunculuğu ile göz dolduran Farah Zeynep Abdullah aldı. “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Performansı” ödülüne ise, Yozgat Blues filmi oyuncularından Nadir Sarıbacak layık görüldü.

 

En İyi Görüntü Yönetimi” ödülü Kelebeğin Rüyası filmindeki çalışması ile Gökhan Tiryaki’ye verilirken, Mesut Ulutaş Zerre ile “En İyi Kurgu” ödülünün sahibi oldu. “En İyi Sanat Yönetimi” ödülünü, Kelebeğin Rüyası filmindeki yönetimi ile Hakan Yarkın’ın kazandığı ödül töreni gecesinde “En İyi Belgesel Film” ödülünü Saroyan Ülkesi aldı. “En İyi Kısa Film” ise Nerdesin oldu. Sinema yazarlarının “En İyi Yabancı Film” ödülü tercihi ise Mavi En Sıcak Renktir oldu.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Magazin
23 Nisan 2024
Katı Kişi Sendromu ile mücadele eden Celine Dion’dan cesur pozlar

Katı Kişi Sendromu ile bir süredir mücadele içerisinde olan dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, kapak kızı oldu. Celine Dion, bir dergiye cesur pozlar verdi. İşte detaylar… Katı Kişi Sendromu ile bir süredir mücadele içerisinde olan dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, bir dergiye kapak kızı oldu ve cesur pozlar verdi. Celine Dion, sahneye döneceği günler için […]

Magazin
23 Nisan 2024
Söylemezsem Olmaz programında gergin anlar! Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu canlı yayında birbirine girdi

Söylemezsem Olmaz programında gergin anlar yaşandı. Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu, canlı yayında birbirine girdi. İkiliyi Arto bile ayıramayınca programa reklam arası verildi. İşte detaylar… Söylemezsem Olmaz programında gergin anlar yaşandı. Program yorumcuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu, canlı yayında birbirlerine girdi. İkiliyi Arto bile ayıramayınca programda reklam arasına gidildi. Beyaz TV ekranlarında izleyici ile […]

Magazin
23 Nisan 2024
Aşıklardan ilk görüntü geldi! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi

Ünlü aşıklardan ilk görüntü geldi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi. İşte detaylar… Uzun zamandır beraber oldukları iddia edilen fakat ısrarla aşk sorularına yanıtsız kalan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve Mert Demir’den ilk görüntü geldi. Ünlü çift, dün akşam gittikleri bir mekan çıkışında magazin muhabirlerinin karşısına el ele çıkarak görüntü verdiler. […]