SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Keskin’e Aday Tanıtım Programında Büyük İlgi

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti’den yeniden Belediye Başkan Adayı gösterilen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e aday tanıtım programında vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tanıtım programına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’de katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla AK Parti Sultanbeyli’de yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i tanıttı. Aday tanıtım programına İdris Güllüce’nin yanısıra, İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk, Osman Boyraz, Alev Dedegil, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve yönetimi, kadın kolları başkanı Gülten Teoman ve yönetimi, gençlik kolları başkanı Ertan İskender ve yönetimi, mahalle başkanları ve yönetimler, il genel ve belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, iş adamları, mahalle muhtarları, basın mensupları ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Programın yapılacağı Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu saatler öncesinden doldu. Bakan Güllüce ve Başkan Keskin salona girdiğinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

sultanbeyli-belediyesi

 

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Sevinç, “Belediye Başkanımız ve adayımız Hüseyin Keskin döneminde ilçemize büyük yatırımlar yapıldı ve Sultanbeyli yürürken koşmaya başladı. Hiç kuşkusuz ilçemize yapılan yatırımlarda Başbakanımızın, bakanlarımızın, milletvekillerimizin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tabi ki Sultanbeylili hemşehrilerimizin desteği var” dedi.

 

“Başımız Dik Alnımız Açık”

Ali Sevinç’in ardından konuşan Başkan Keskin, “Partimizin yetkili üst kurulu tarafından ve Başbakanımızın da onayıyla yeniden aday gösterildim. Beş sene boyunca çok şükür başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız hep yanımızda oldu. Hepsine emekleri için çok teşekkür ederim” dedi. “İlçemizin her meselesinde bizimle omuz omuza olan İlçe Başkanımıza, gençlik kollarımıza ve başkanına, kadın kollarımıza ve başkanına, il genel ve belediye meclis üyelerimize ve ilçemize emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyen Başkan Keskin, “Hep birlikte, tek vücut halinde olunca, bir ilçenin meselelerini çözmenin ne kadar kolay olduğunu gösterdik. Tek bir ağızdan, burası İstanbul’un giriş kapısı, burası hizmet ilçesi, burası Sultanbeyli dedik” şeklinde konuştu. Başkan Keskin konuşmasına şöyle devam etti: “25 yıldır oturduğum, caddelerinde sokaklarında komşularımı selamladığım, çocuklarımı gönül rahatlığıyla büyüttüğüm, içinde huzur bulduğum Sultanbeylimizde 5 sene boyunca mahalle mahalle, sokak sokak, dernek dernek, ev ev dolaşarak yönümüzü sizlere çevirdik. Belediyecilik hizmetimizin merkezine insanı koyduk. İnsan odaklı yönetim anlayışı dedik. Bu anlayışın temeli, sizlere kulak vermek, beklentilerinizi, arzularınızı öğrenmek ve bu doğrultuda size hizmet etmekti. Çok şükür bugün başımız dik, alnımız açık bir şekilde sizlerin karşısına çıkmayı rabbim nasip etti”.

 

Keskin mülkiyet meselesinin son durumu hakkında da salonda bulunan katılımcılara bilgiler aktardı ve konunun çözüme çok yakın olduğunu ifade etti. Yeni dönemin projelerini de yakın zamanda açıklayacaklarını kaydeden Keskin, salonda bulunan herkese katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Keskin’in ardından konuşan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, “Burada çok güzel bir atmosfer var. Sultanbeyli her zaman farklı oldu. Sultanbeyli her zaman milli iradenin yanında oldu ve olmaya da devam edecektir. Bizler yapılanlara karşı dimdik ayakta duracağız. Sultanbeyli’den 30 Mart’ta bir ses çıkacak ki dünyanın her yerinden duyulacak” dedi.

 

Boyraz’ın ardından İstanbul Milletvekili Alev Dedegil de bir konuşma yaptı. Dedegil konuşmasında şunlara değindi: “Sultanbeyli hazır. İki ay kaldı, iki ay sonra inşallah Sultanbeyli İstanbul ve Türkiye’ye sesini duyuracak. İki ay içerisinde sıkmadığımız el kalmayacak”. 

 

Dedegil’den sonra söz alan İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “Bugün bu salonda gördüğüm heyecanı ayakta alkışlıyorum. Salonda müthiş bir coşku var” dedi. Külünk, ülkenin önemli bir viraja girdiğini ifade ederek, “Bu seçim ülkemizin yükselişinin devam edeceğinin göstergesi olacak” dedi.



aday-tanıtım

“76 Milyonla Kardeşiz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’de programda bir konuşma yaptı. Güllüce, “Ben Sultanbeyli’yi çok iyi bilirim. Sultanbeyli’nin sorunlarını çok iyi bilirim. Başbakanımız, başkanımız Sultanbeyli için çok büyük emekler verdi, gayret gösterdi. Sultanbeyli’nin kangren olmuş bu mülkiyet sorununu çözeceğiz” dedi. Sultanbeyli’de AK Parti’nin seçimi kazanacak mı diye bir kaygısının olmadığını ifade eden Güllüce, 30 Mart’ta milli iradeyi gasp etmeye çalışanlara cevap vereceklerini söyledi. “Biz bütün Türkiye’de 76 milyona kardeşiz” diyen Güllüce, “Hala şark meselesi diye Batı’nın kafasında kocaman kocaman projeler var. Bizi Anadolu da işgalci gören bir dünya var. Sizin yeriniz Bişkek, sizin yeriniz Almatı diyenler. İşte sizlerde onları bilerek o sandıkları patlatacaksınız. Bizler merhametli bir lidere sahibiz” dedi. Türkiye’de kimsenin işsiz olmasını, aşsız olmasını istemediklerini ifade eden Güllüce, “Kardeşlik içinde yaşayan bir Türkiye istiyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]