SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kamer Gök’ten Çarpıcı Açıklamalar

Yayınlanma:
ABONE OL

 

CHP kartal İlçe Başkanı Kamer Gök, Adnan Keskin’in Hüsnü Süslü ve kendisi hakkında İl Başkanlığına gönderdiği disiplin yazısı ile ilgili İlk Haber Gazetesine değerlendirmede bulundu

 

Süslü, PM’deki gelişmeleri partililerle paylaştı

 

Gök Partinin geleneklerini kültürünü hukukunu bütün yöneticilerden en fazla bilen ve bağlılık gösteren bir insan olduğunu, Adnan Keskin’in açıklamasının kendisini incittiğini söyledi.

 

Hüsnü Süslü’nün bazı sözlerinin yanlış olduğunu da söyleyen Kamer Gök, bu söylemle Adnan Kaskin’e haksızlık yapıldığını belirtti.

 

 

 

Süslü’ye’de haksızlık yapıldığını belirten Gök “çağırıp kendisiyle görüşmeleri gerekirdi. Gerekçesini kendisiyle paylaşmaları gerekirdi” dedi

 

Hüsnü  Süslü’nün parti meclisi sürecinde edinmiş olduğu bir kısım intiba bir kısım bilgiler üzerinden hareketle İstanbul’a dönüşünde, kendisini seven,bu konuyu merak eden partililerle orda yaşadıklarını yada yaşamadan kendisine bir kısım insan tarafından ifade olunan doğru yanlış bilgileri burda partililerle paylaştığını söyleyen Gök “Bu konuda  basın toplantısı yapacağını söyledi. Ancak konuşmanın sınırlarını benimle görüşmedi. Ayrıca biz partililerin boğazını sıkarak ne konuşuyorsun önce bana bir danış bakalım demek noktasındaki insanlar değiliz.

 

Keskin’in sözleri beni incitmiştir

 

Adnan Keskin’in kendisi ile ilgili söylediklerini de değerlendiren Gök “bir hezeyan ortamı vardı, o gün ben ilçede idim, kendi odamızdan dışarıya adım atma şansı bile yoktu, çakılı  hezeyan durumu vardı. Kitle psikolojisini iyi bilen insanlardan biriyim.

 

 

 

Sayın Adnan Keskin’in, Süslü’nün kullanmış olduğu bir kısım ifadelerden bir kısım yorumlardan incindiğini üzüldüğünü. anlamaktayım. Disiplin tahkikatını isteyebilir. Ama İlçe Başkanı’da seyirci kaldığı için onuda sevk ediyorum şeklindeki açıklamasını haksızlık olarak görmekteyim, bu açıklaması beni incitmiştir. Ben bunu sitem olarak algılıyorum.

 

Ben o hezeyan ortamında, o pisikolojik ortamda, mikrofonu sayın Süslü’nün elinden alabilecek konumda değildim, asla değildim, zaten bu mümkün de değil. Ancak daha sonra, o kitleye, parti yol yürürken bu gibi şeyler olur demişim, partililerde buna ilgi göstermiştir.

 

Süslü’nün o sözleri yanlış olmuştur

 

Sayın Süslü’nün, ‘ben Aleviyim bu nedenle nefret suçuna çağrışım yapan bir değerlendirme olmuştur benim hakkımda bunu da sayın Keskin yapmıştır’ şeklindeki cümlesi doğru değildir haksızlıktır. Sayın Keskin bunların hepsinden azade bir insandır. bu yaklaşımları hak etmiyor.

 

Kendi gerçeğini ifade eden başka tür değerlendirmeler yapılabilirdi, kabul edilebilir değerlendirme yapılabilirdi, bu değerlendirmesi doğru olmamıştır. Ayrıca, PM’de nefret suçuna çağrışım yapan değerlendirmenin hiç bir parti yetkilisi tarafından kullanılmayacağı konusunda da eminim”

 

Süslü ile konuşmaları gerekirdi

 

Gök “Süslü’de mağdur olduğunu ifade eden bir partilimiz. Çünkü talebi MYK’dan PM’den geçiyor. Sonradan dönüp bir yeni yaklaşım ortaya koyarken, çok tabidir çağırıp kendisiyle konuşmaları lazımdı. Gerekçesini kendisiyle paylaşmaları lazımdı,.Doğru yönetim modeli budur Partililerimizin bir kısım beklentileri talepleri karşılanamayabilir ama bu kendileriyle paylaşılmalıdır ve insanlar ikna edilmelidir.

 

İl Başkanı ve Genel merkez yetkilileri ortada yok

 

Şimdi bu süreçten sonra, bir kısım doğru olmayan bilgilerde devreye girmiştir. Kamuoyu yanlış enforme edilmiştir. Bir kaos içinde yaşıyoruz. İstanbul İl Başkanı, Genel Merkez yetkilileri ortada yok. İş kalmış Kamer Gök’ün sırtında. Toplumu yeniden enforme etmek, partinin 2014 iktidar hedefine kanalize etmek sonuç üretmek meselesi benim sırtımda kaldı.

 

Orada parti  yetkililerinin, bana karşı disiplin işlemi yapacağım cümlesini kurmadan önce burdaki durumu anlamakta fayda olduğu kanaatindeyim. Bana karşı vicdanlı olmaları talep etmekteyim. Bu cümleyi kendime karşı haksızlık olarak telakki ediyorum.

 

Yol yürürken partililer incitilmemeli

 

Parti aynı zamanda bir kurallar manzumesi üzerinde kendisini idame ettirir. Bizim tüzüğümüz PM’nin aldığı kararların hepimizi bağladığının bilinci içindeyim, tüzük kurultay iradesiyle değiştirilir, o iradenin içinde benimde oyum var. Ancak yol yürürken partilileri incitmemeye, partililerimizin taleplerini beklentilerini doğru yönetmeye, bir kısım taleplerin gerçekleşmeyeceği konusunda hepimiz hem fikiriz, ama  biz daha çok kaos üretmeden bu sorunları çözmek durumundayız.

 

Dokuz ay önce çıktık yola, şu gün hala bir kısım ilçelerimizde üzüntüyle ifade etmek isterim ki sonuç yoktur.

 

Biz parti olarak İstanbul’da çok avantajlı durumda iken, şu anda seçim çalışması konusunda partinin hedefleri doğrultusunda İstanbul iktidar hedefi doğrultusunda hala eksiklerimiz sıkıntılarımız var.

 

Partiyi kongreden aldım, kongreye teslim ederim

 

Bu şartlarda ilçeye bir operasyon olabilir mi, görevden alma gibi bir durum olabilir mi? sorusuna “benim şimdi iki tane görevim var. Birincisi seçim çalışmasını yapamk başarılı bir şekilde yönetmek. İkincisi partiyi kongreden aldım kongreye emanat etmek istiyorum”

 

Seçim sürecinden hala umutlu olduğunu söyleyen Gök, seçim bizim mesafemiz içinde esas itibariyle, kaybedeceksek kendi koşullarımızı iyi yönetmediğimiz için kaybetmiş olacağız.

 

 

 

Kaynak:İlkhabergazetesi

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]