VİKO ‘İnsana Saygı’ Ödülüne Layık Görüldü

Yayın: 10:23 - 18.02.2014
Güncelleme: 10:23 - 18.02.2014

İnsan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları öne çıkarmak ve paylaşmak amacıyla Kariyer.net tarafından bu yıl 13. sü düzenlenen ödül töreninde VİKO, İnsana Saygı Ödülü’nün sahibi oldu.

İnsan kaynakları alanındaki başarılı uygulamaları ile daha önce birçok ödül kazanmış olan kuruluş, bu yıl 2.kez layık görüldüğü İnsana Saygı Ödülü ile insana verdiği değeri bir kez daha kanıtladı.

Bu yıl 13.sü düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net’in, başvurularını özenle cevaplayan kuruluşlar arasından yaptığı değerlendirmeye göre ‘İnsana Saygı’ ödüllerinden birisine de VİKO layık görüldü. VİKO’nun adaylarına özel başvuru cevaplama oranının yüzde 99,11 ve bu adaylara ortalama cevap süresinin ise 2 gün gibi kısa bir zamanda gerçekleşmesi VİKO’nun Kariyer.Net ‘İnsana Saygı’ ödülüne layık görülmesinde ana etken oldu.

“İnsana Saygı VİKO Kurum Kültürünün Önemli Değeri “
Bugün gelinen noktada, iş yaşamında başarının yolu insana ve kurumsal kültüre verilen önemden geçmekte.  VİKO da kurulduğu günden bu yana, insana ve kurum kültürünü besleyen etik değerlere verdiği önem ile varlığını sürdürüyor. VİKO’ya yapılan her iş başvurusu insana verilen değer doğrultusunda hassasiyetle ele alınıp, titizlikle inceleniyor ve en kısa sürede cevaplanıyor. VİKO’nun genel olarak  içselleştirdiği bu hassasiyet, insan kaynakları alanında kurulan sistemleri daha üst seviyelere taşıma ve yaygınlaştırmaya da itici güç oluyor.

Exit mobile version