SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Şadi Yazıcı”İstikrarlı Bir Şekilde Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Yayınlanma:
ABONE OL

İstikrarlı Bir Şekilde Çalışmaya Devam Edeceğiz

 

Aydıntepeli gençlerle “Kariyer Sohbetleri”nde buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İstikrarlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tuzla’da istikrar sürecek” dedi.

 


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gençlerle buluşmasını sürdürüyor. “Kariyer Sohbetleri”nde gençleri ağırlayan Başkan Yazıcı, gençliğin milli ve manevi değerler temeliyle geleceğini yönlendirmesinde dikkat edilmesi gereken düşüncelerini paylaştı. Tuzla’da belediyecilik hizmetlerinde hem yerel hem de genel yatırımları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yazıcı, “Yaptıklarımızı anlatmaya zaman yetmiyor. Halkın olduğu her yerde var olma düşüncesiyle, her kamu kurumuna hizmet götürdük. Onlarca proje ürettik, sayısız hizmet geliştirdik ama en önemlisi Tuzla’da kollarımızı en geniş şekilde açarak herkesi kucaklayabilme çabası içinde olduk. Birlik ve beraberliğimizin tahsisi için gayret gösterdik. Siyasetimizin asıl maksadı ülkede milletin bir noktaya gelmesidir” dedi.

 

Toplumda Herkesin Bir Görevi Var
Siyasetin ülke ve millete hizmet etme aracı olduğunu belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Toplumda herkesin bir görevi var. Herkes bir görev almak, birey olarak bir sorumluluk üstlenmek zorunda. Önce ailemiz, sonra ilçemize, ülkemiz ve milletimize karşı bir görevimiz olduğunu asla unutmamamız lazım. Siyasi partiler bu görevleri yerine getirebilecek bir araçtır. Siyasi partilerle ülkeye ve millete hizmet edilir. Bu aracı ortaya koyarken üstat Necip Fazıl’ın ifade ettiği gibi “Hani kim var?” denildiğinde sağına soluna bakmadan “Ben varım” diyebilecek. O şuurda ve o bilince sahip bir gençliğe sahip olmamız lazım. Milli ve manevi değerlerimizle yetişmiş bir gençlikle bunu başarabiliriz.
Dolayısıyla ülke ve millet olarak ne kadar gelişirsek, ne kadar büyürsek, ne kadar birlik ve beraberliğimizi tahsis edersek, ne kadar istikrarlı bir yönetim, ne kadar istikrarlı bir devlet olmaya çalışırsak, bizi ezmeye çalışan, karşımızda boksör zihniyle yumruk atmaya çalışan insanlar bulacağız ama bundan da yakınmayacağız. Herkes üstüne düşeni yapacak. Bu ülkede hizmet için askerlik de bir görevdir. Ekonomik olarak ticaret yapmak da, ihracat yapmak ta bir görevdir. Türkiye’de istihdam sağlamak da bir görevdir.”

 

Tuzla’da İstikrara Devam
Başkan Yazıcı, gençlerin siyasete katılması fikrini bu toplantıda da yineledi. Başkan Yazıcı, “Gelecekte bizim yerimizi alacak olan gençlerin özellikle de siyaset sahnesinde olması gerektiğine inanıyorum. Onların gelecekte bu görevlerde mutlaka var olması gerektiğine inanıyorum. Hangi siyasi görüşte olursa olsun ülkenin, milletin menfaati için siyaset yapılıyorsa “Orada ben varım” diyebilecek. Tuzla Belediye Başkanı olarak 5 yıl hizmet yaptık. Bu hizmet yaptığımız süreç içersinde hangi görüşten olursa olsun bütün kardeşlerimizi kucaklama gayretini sürdürdük. Tarihi, kültürel değerlerimizi bir arada tutarak geleceğe yelken açmaya çalışıyoruz. Kardeşlerimizle beraber siyaset yapmaya, beraber Tuzla’yı yönetmeye beraber gençlikle geleceği çizmeye gayret ettik. İstikrarlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tuzla’da istikrar sürecek” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sohbette gençlerin sorularını da yanıtladı.

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]