SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ünlü Kadınlar, Kafes Konseptli Fotoğraf Sergisinde Buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Polisan Boya ana sponsorluğunda dördüncüsü gerçekleştirilen “Her Ses Bir Nefes” sosyal sorumluluk projesi için kamera karşına geçen 55 ünlü kadın, kafes konseptli fotoğraf sergisinin Metrocity Alışveriş Merkezi’nde açılışında buluştu.

 

Türkiye’de kadın sorunlarına karşı, çözüm odaklı toplumsal bilinç edinmeyi ve bireysel çarelerden çok kolektif çabalarla çözüme ulaşılabileceği bilincini yaygınlaştırmayı amaçlayan serginin açılışına Ayşe Tolga, Ayşen Batıgün, Ayşen İnci, Çiğdem Batur, Deniz Özerman, Dilek Yorulmaz, Ece Özdikici, Elif Güvendik Nayman, Emel Çölgeçen, Gizem Hatipoğlu, Işıl Reçber, İpek Tanrıyar, Merve Oflaz, Oya İnci, Özlem Özçelik, Pelin Ermiş, Pelin Öztekin, Şahika Ercümen, Yasemin Özilhan, Zuhal Yalçın ve Genç Kız Sığınma Evi Başkanı Uğur İlhan’ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı.

 

Proje tasarımını ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre’nin, fotoğraflarını Hakan Yüksel’in çektiği çalışmada objektif karşısına geçen ünlü isimler bu kez kafes konsepti çerçevesinden poz verdiler. Kafes, susturulmuş ve sindirilmiş kadınları simgelerken, her bir fotoğraf bütünü oluşturdu ve onların sessiz çığlıkları tek bir nefes oldu.

Işıl Reçber - 2

 

Her Ses Bir Nefes 4” kadın sığınma evlerinin güçlendirilmesine katkı sağlıyor…

 

Genç Kız Sığınma Evi Derneği Danışma Merkezi ve Genç Kız Sığınakları’nın kapasitesinin geliştirilmesine ve güçlendirilmesine katkı sağlayacak projenin kadın sığınma evlerinde kalan kadınlarımızın daha iyi koşullarda yaşamak adına da bir umudu olmayı amaçlıyor.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden iki gün önce açılan sergi 7 Nisan tarihine kadar 10.00 – 22.00 saatleri arasında Metrocity Alışveriş Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

Toplu

 

Projede; Aslı Omağ, Ayça İnci, Aylin Kabasakal, Ayşe Tolga, Ayşen Batıgün, Ayşen İnci, Aytaç Öztuna, Bennu Yıldırımlar, Betül Arım, Canan Anderson, Ceyda Ateş, Çiğdem Batur, Deniz Alan, Deniz Özerman, Derya Şensoy, Dilek Yorulmaz, Ece Özdikici, Ece Seçkin, Elif Güvendik Nayman, Emel Acar, Emel Çölgeçen, Fotoş Kabasakal, Funda İlhan, Gamze Karaman, Gizem Hatipoğlu, Hande Katipoğlu, Işıl Reçber, İpek Tanrıyar, Meltem Miraloğlu, Merve Oflaz, Nuray Sayarı, Oya İnci, Özge Gürel, Özlem Özçelik, Pelin Çini, Pelin Ermiş, Pelin Öztekin, Pınar Ergüner, Seda Akgül, Seda Demir, Selin Altay, Selin Ortaçlı, Şahika Ercümen, Şenay Akay, Tanem Sivar, Taylan Kümeli, Tuğçe Özbudak, Yağmur Tanrısevsin, Yasemin Özilhan, Yeşim Salkım, Zuhal Yalçın  gönüllü olarak yer aldı.

 

 

İlgili Haberler

Magazin
27 Mart 2024
Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında haber geldi! Bakan Fahrettin Koca açıklama yaptı

Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca, “ Kadir İnanır entübe durumdan çıkarılamamıştır” ifadesini kullandı. İşte detaylar… Beyne pıhtı atması sonucunda yoğun bakıma alınan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi. Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında […]

Magazin
26 Mart 2024
10 senelik evliliğini bugün bir celsede bitiren Buse Terim’den boşanma sonrası ilk açıklama geldi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ve iş insanı Volkan Bahçekapılı bugün 10 senelik evliliklerini tek celsede sonlandırdı. 10 senelik evliliğini bugün bir celsede sonlandıran Buse Terim’den boşanma sonrası ilk açıklama geldi. İşte detaylar… Seçil Erzan davası ile gündeme gelen ünlü teknik direktör Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, bugün görülen boşanma davasından sonra sessizliğini bozarak […]

Magazin
26 Mart 2024
Survivor’da Yunus Emre’nin yapmış olduğu jet ski kazası Acun Ilıcalı’ya pahalıya mal oldu

Survivor yarışmasında gerilim hız kesmeden devam ediyor. Survivor’da Yunus Emre’nin yapmış olduğu jet ski kazasının faturası Acun Ilıcalı’ya pahalıya mal oldu. İşte detaylar… TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan fenomen yarışma Survivor All Star’da gerilim hız kesmeden devam ediyor. Yunus Emre’nin yapmış olduğu jet ski kazası yarışmanın son bölümüne damga vuran olaylardan oldu. Kırmızı takım oynanan […]

Magazin
26 Mart 2024
Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı 10 yıllık evliliklerini sonlandırıyor

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti 10 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldılar. Çift bugün görülecek davada 10 yıllık evliliklerini sonlandıracak. İşte detaylar… Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim 10 senelik eşi olan iş insanı Volkan Bahçekapılı’dan ayrılma kararı aldı. Çift anlaşmaları olarak açmış oldukları dava sonucunda 10 senelik evliliklerini bitirecekler. Ünlü teknik direktör Fatih Terim’in […]