Anadolu Yakası’nın En Yüksek Saat Kulesi

Yayın: 07:55 - 20.03.2014
Güncelleme: 07:55 - 20.03.2014

 

 

Hasanpaşa Mahallesi’ne Anadolu Yakası’nın en yüksek saat kulesi inşa edildi. Selçuklu mimarisi ile Osmanlı mimari çizgileri kullanılarak inşa edilen Tarihi Saat Kulesi, Anadolu Yakası’nın en yüksek kulesi olma özelliğine de sahip.

 

Kısa süre önce çalışmalarına başlanan ve Anadolu Yakası’nın en yüksek saat kulesi olma özelliğini taşıyan “Tarihi Saat Kulesi” vatandaşların beğenisine sunuldu. Osmanlı ve Selçuklu mimari motifleriyle inşa edilen kule, gece görüntüsüyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

 

 

 

 

 

 

Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Göreve geldiğimiz zaman ilçemizin acil ihtiyaçları bulunuyordu. Bunlara köklü şekilde çözümler ürettik. TEM’i hizmete açtık. Ardından kamu binalarımızı yeniledik. Gölet Parkı’mızın açılışını yaptık. Eğitim yatırımlarında da bir hayli ilerleme kaydettik. 23 yeni okula ilave olarak gençlik merkezleri yaptık” dedi. Daha güçlü şekilde Sultanbeyli’ye hizmet etmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Keskin, “Saat kulemize emek veren herkesi kutluyorum. İlçemizin çehresi yapılan çalışmalarla güzelleşiyor. İlçemize yüzlerce proje kazandırdık” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç’te “Belediye Başkanımız ilçemize güzel hizmetler sunuyor. Sultanbeyli’ye üstün gayretlerle güzel hizmetler yapıyor” dedi.

 

Exit mobile version