SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Keskin Mazbatasını Aldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

 
30 Mart yerel seçimlerinden oylarını artırarak çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mazbatasını coşkulu bir kalabalık eşliğinde aldı. Keskin için ilk tören Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi’nde faaliyetlerini sürdüren İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlendi.  İlçe Seçim Kurulu Başkanı Bülent Barlas’tan mazbatasını alan Keskin, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Başkan Keskin’in ardından Sultanbeyli Belediye Meclis üyeleri de tek tek mazbatasını aldı.

 
Mazbatasını alan Başkan Keskin için belediye önünde personel tarafından bir tören düzenlendi. Burada personele hitap eden Başkan Keskin, yeni dönemde üzerlerindeki yükün daha da arttığını ifade etti.

Kendilerine verilen destekten dolayı Sultanbeyli halkına teşekkür eden Başkan Keskin, “İlk dönemimizi bugün geride bıraktık. Şimdi sorumluluklarımız daha da arttı. İlçemize bu dönemde daha da çok yatırım yapacağız. Seçim dönemine maalesef farklı bir atmosferde girdik. Bu süreçte partimize, Başbakanımıza her türlü kumpaslar kurulmasına rağmen, milletimiz güçlü bir şekilde Başbakanımızın ve kendi geleceğinin yanında durdu” dedi.
Seçim döneminde kendisinin ve ekibinin iftiralara maruz kaldığını ifade eden Keskin, “Son bir yılda hakkımızda akla hayale gelmeyecek iftiralar ürettiler. Ama milletimiz 30 Mart akşamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Sultanbeyli’de de oynanan oyunları bozdu. Halkımızın karşısına sadece iftiralarla çıkanlar en büyük cevabını sandıkta aldılar. Biz seçimlerden önce, 37 meclis üyemizi alacağımızı söylemiştik bugün gelinen noktada tek meclis üyemiz dışarda kaldı” şeklinde konuştu.
Beş yıl boyunca yapılan çalışmalarla Sultanbeyli’nin çok geliştiğini kaydeden Başkan Keskin, “Bu dönem üzerimizdeki yük ve sorumluluk daha da arttı. Beş yılda çok tecrübe edindik. Bu dönemde eksiklerimizi kapatarak daha fazla çalışacağız” dedi.

 
Mazbata törenine katılan İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol’da “Şampiyon ilçemizi desteklerinden dolayı tebrik ediyorum. Son sözü sandıkta milletimiz söyledi.

Sultanbeyli huzur içinde bir seçimi geride bıraktı. Bundan sonra artık inşallah hizmette rekor kıracak” ifadelerini kullandı.
AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç’te mazbata töreninde bir konuşma yaptı. Başarılı bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Sevinç, “Seçimin kazanılmasında emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Değerli Sultanbeyli halkımıza teşekkür ediyoruz. Bizler seçim kampanyamızı yürüttük, başkanımıza, meclis üyelerimize yeni dönemlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]