İstanbullular dikkat! Her an karşınıza Optimus Prime çıkabilir

Yayın: 11:21 - 06.06.2014
Güncelleme: 11:21 - 06.06.2014

Transformers’ın kahraman robotu Optimus Prime, 3 yıl sonra yeniden İstanbul’da!

27 Haziran’da vizyona girecek “Transformers 4 – Kayıp Çağ” filmi öncesinde İstanbul’a gelecek olan Optimus Prime, Haziran ayı boyunca hayranları ile İstanbul’da buluşacak.

 

Transformers’ın ünlü kahramanı Optimus Prime, yeni filmi Transformers 4 – Kayıp Çağ vizyona girmeden önce İstanbul’a geliyor. Dünyayı acımasız Decepticon’lardan koruyan Autobotlar’ın efsanevi lideri Optimus Prime, Haziran ayı boyunca İstanbul’da hayranları ile buluşacak.

Ülkemize hayranlığı ile bilinen Optimus Prime, 2011 yılında ilk kez Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü filminin gösterimi için Türkiye’ye gelmişti. Ülkemizin köklü ve zengin tarihinden çok etkilenen Optimus Prime, bu ziyaretinde yine İstanbullu hayranları ile buluşacak.
Optimus Prime, 7 Haziran’da İçerenköy Carrefour’da, 8 Haziran’da Maltepe Park AVM’de, 13 Haziran’da Kozyatağı Panel Kırtasiye’de,
14 Haziran’da Forum İstanbul’da, 21 Haziran’da Bakırköy Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, 22 Haziran’da Ümraniye Meydan İstanbul AVM’de, 26 Haziran’da Ataşehir Palladium AVM’de, 28 ve 29 Haziran’da ise İstinye Park’ta olacak. Ayrıca Optimus Prime ile fotoğraf çektirerek Transformers Türkiye Facebook sayfasında paylaşan herkes sürpriz hediyeler kazanma şansı da yakalayacak.

 

Detaylar için www.transformers.com.tr ve Transformers Türkiye facebook sayfası facebook.com/transformersturkiye’yi ziyaret edebilirsiniz.
Transformers 4 – Kayıp Çağ’da dinozor, samuray ve kovboy robotlar da var!

27 Haziran’da vizyona girecek olan Transformers 4 – Kayıp Çağ’ın yönetmenliğini serinin diğer filmlerinde olduğu gibi Michael Bay üstleniyor. Yeni filmde Cade Yeager rolüyle Mark Wahlberg, Autobot’lara eşlik ediyor. Filmle birlikte ünlü Transformers kahramanları Optimus Prime ve Bumblebee’nin yanına dinozor robotlar yani Dinobotlar’ın lideri Grimlock, samuray Autobot Drift ve kovboy Crosshairs gibi yeni karakterler de ekleniyor.

Exit mobile version