Göz Göre Göre Kazaya Davet, Süs Havuzu mu? Serinleme Yeri mi?

Yayın: 07:10 - 09.07.2014
Güncelleme: 07:10 - 09.07.2014

Yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde okullarında tatil olmasıyla birlikte sıcaktan iyice bunalan çocuklar, deniz olmayan yerlerde çareyi belediyelerin çeşitli noktalara yapmış oldukları süs havuzlarına girmekte buluyorlar.
Bazı semtlerde var olan süs havuzlarının tehlike saçtığından habersiz olan bu çocuklar, hiçbir şeye aldırış etmeden serinlemeye çalışıyorlar. Süs havuzlarının içindeki ve kenarlarındaki tehlike saçan sivri demirlere rağmen serinlemeye çalışan bu çocuklar, göz göre göre hayatlarını habersizce tehlikeye atıyorlar.

 

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Fatih Belediyesi karşısındaki, Vatan Caddesi ile Oğuzhan Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan süs havuzuna öğle vakti sıcağında giren çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden serinlemenin keyfini çıkarıyorlar. İki tane önemli kurumun karşısında gerçekleşen bu olaya yetkililerin müdahale etmemesi ise vatandaşların tepkisini çekiyor.

Yetkililerin bu duruma bir an önce çözüm bulmalarını isteyen vatandaşlar, “Öğle vakti sıcakta tehlikenin farkında olmadan belediyenin yapmış olduğu süs havuzunda serinlemeye çalışan bu çocukların hayatları bu kadar ucuz mu?

Allah korusun, havuzun içine atlarken havuzun içindeki sivri demirlerden birisi herhangi bir çocuğun vücuduna batsa bunun hesabını kim verecek! İllaki bir kaza meydana geldikten sonra mı önlem alınacak! Yetkililer bir an önce bu duruma bir çare bulsunlar” diye konuştular. PINARBAŞI HABER AJANSI (PHA)

Exit mobile version