Evde temizlik hizmeti devam ediyor

Yayın: 10:12 - 25.07.2014
Güncelleme: 10:12 - 25.07.2014

Sancaktepe Belediyesi, insan odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile Sancaktepe halkına hizmet etmeye devam ediyor.

 

Göreve başladığı 2009 yılından bu yana Belediyemizde ve İlçemizde çeşitli revizyonlara imza atan Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların da derdine derman oluyor. Hayata geçirdiği insan odaklı hizmetlerle vatandaşları ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden sahip çıkan Sancaktepe Belediyesi bünyesindeki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ilçemizde yaşayan yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, düzenli ev temizliği başlattı.

 

 

Evlerini temizleyemeyecek durumda olan vatandaşlara yardım elini uzatan Belediyemiz, yalnızca tespit edilen vatandaşlara değil işlerini göremez durumda olan vatandaşlarımızın da isteğini geri çevirmiyor.

 

Belediyemizin oluşturduğu ekip tarafından evleri temizlenen vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken bu sayede yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların kendi başlarına yapamadıkları ev işleri yapılarak, bir nebze olsun rahatlamaları sağlanıyor.

 

 

Başkanımız İsmail Erdem yaptığı açıklamada, Sancaktepe ilçe sınırları içerisinde ikamet eden sosyal yardım işleri müdürlüğümüze başvuru yapan sivil toplum kuruluşları veya komşularının belirlemiş olduğu kişiler, sosyal inceleme ekibimiz tarafından tespit edildiğini ve bu ailelerimizin ev temizliğinin periyodik olarak gerçekleştiğini belirterek “Evde temizlik hizmeti veren personelimiz aynı zamanda hizmetimizden yararlanan vatandaşlarımızla birebir ilgilenerek beşeri ilişkiler çerçevesinde onların sorunlarına ortak olmaktadır” şeklinde konuştu.

Exit mobile version