Mahallelinin ’baz İstasyonu’ Nöbeti Sürüyor

Yayın: 08:54 - 15.08.2014
Güncelleme: 08:54 - 15.08.2014

Pendik’te bir mahallede bulunan çocuk parkının yanına baz istasyonu kurmak isteyen GPS operatörü görevlilerine mahallelinin tepkisi devam ediyor. Yola barikat kurarak halay çeken mahalleli, gerekirse telefon kullanmayacaklarını belirtti.

 
Pendik Orhan Gazi Mahallesi’nde bir çocuk parkının yanına baz istasyonu kurmaya çalışan GPS operatörü görevlilerine mahalle sakinleri tepki göstermeye devam ediyor. Dün sabah saatlerinden itibaren görevlilerin baz istasyonu kurmasına engel olmaya çalışan mahalleli, çocuklarının sağlığının tehlikeye gireceğini savunarak başlayacak olan çalışmaya engel olmaya çalıştı.

 

 

Vatandaşlar, seslerini daha fazla duyurabilmek için de mahallelerinde kurdukları ses sisteminden verdikleri müziklerle halaylar çekti. Çok sayıda çevik kuvvet polisinin hazır bulunduğu baz istasyonu nöbetinde vatandaşlar yola taşlarla barikat kurdu. “Gerekirse telefon kullanmayız ama mahallemizde baz istasyonu istemiyoruz” diye slogan atan vatandaşlar, çevik kuvvet polisinin ayrılmasıyla dağıldı……İstanbul(İHA)

Exit mobile version