Gökhan Keser İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor

Yayın: 07:04 - 30.08.2014
Güncelleme: 07:04 - 30.08.2014

Yorumu, şarkıları, duruşu ve yakışıklılığıyla son dönemin en çok konuşulan genç yıldızlarından Gökhan Keser, kendisiyle uzun zamandır bir araya gelmeyi bekleyen İstanbullu hayranlarını sevindirecek.

 

 

Türkiye’nin farklı şehirlerinde gerçekleştireceği imza günlerinde hayranlarıyla buluşmaya devam eden Gökhan Keser, ayrıca en sevilen şarkılarını da seslendirerek müzikseverlere mini konserler veriyor.

 

 

Yeni neslin pop yıldızı Gökhan Keser, imza günlerine 24 Ağustos’ta İzmir Optimum’da başladı. Yakışıklı sanatçı, memleketinde izdihama sebep olan yoğun bir sevgi seliyle karşılaştı.

 

 

Bir sonraki imza günü için 30 Ağustos’ta Ankara Optimum’da başkentli hayranlarıyla buluşacak olan genç yıldız, 31 Ağustos Pazar günü de İstanbul Optimum’da İstanbullu hayranlarıyla bir araya gelecek. Eylül ayında da imza günleri ve mini konserleriyle müzikseverlerle bir araya gelmeye devam edecek olan Gökhan Keser; 7 Eylül’de Samsun Piazza AVM, 14 Eylül’de ise Kahramanmaraş Piazza AVM’de sevenleriyle buluşacak.

HAYRANLARININ TEŞEKKÜRÜ TT OLDU!

Gökhan Keser’in imza günü ve konser etkinliklerinin tarihleri fan sayfalarından paylaşıldıktan sonra hayranları sevilen sanatçıya sosyal medyadan teşekkür etti. Sevilen sanatçı, “Gökhan Keser Attığın Adımda Seninleyiz” hashtag’i ile hem Türkiye’de hem de dünya listelerinde trending topic oldu.

Exit mobile version