Gökkuşağı Kolejinde golf sahası ve buz pisti

Yayın: 08:21 - 13.11.2009
Güncelleme: 08:21 - 13.11.2009

Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi “Gökkuşağı Koleji”nin Bahçelievler Şubesi’nde Golf Sahası ve Ümraniye Şubesi’nde de Buz Pisti olduğunu biliyor muydunuz?

 

1997 yılında Abdülkadir Gayretli tarafından kurularak eğitim yolculuğuna başlayan Gökkuşağı Koleji, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler’de kendi merkez kampüsüne taşındı ve 12. eğitim yılı olan 2008’de ise İstanbul Ümraniye’de 2. şubesini açtı.

 

Gökkuşağı Koleji’nin Bahçelievler Şubesi’nde yer alan golf sahası ve Ümraniye Şubesi’nde yer alan buz pisti ile ilgili bilgi aldığımız Abdülkadir Gayretli; “12 yıldır öğrenci merkezli eğitimimiz ile özgüveni gelişmiş, evrensel değerlerle donanmış, kalite dünyasında yolculuk yapabilecek bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu sebeple ders programımızın yanı sıra gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve bu gibi farklılıklarla öğrencilerimizin ufkunu genişletmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Eğitimde, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi ve Türkiye’yi dünyaya açan pencere olmayı amaçladıklarını belirten Abdülkadir Gayretli ayrıca sözlerine şunları ekledi: “Matematik Olimpiyatları’nda ulusal ve uluslararası 168 madalya, ÖSS, OKS ve SBS dereceleri, Matematik, İngilizce, Bilgisayar, Fen Bilimleri ve Edebiyat alanında kazanılan altın, gümüş ve bronz madalyalarla öğrencilerimiz için yaptığımız yatırımların ne kadar doğru adımlar olduğunu görüyoruz” dedi.

Exit mobile version