SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Müslüman şarkıcı Maher Zain konseri MÜSİAD Fuarı’nda

Yayınlanma:
ABONE OL

Maher Zain konseri, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda

 

 

Dünya ekonomisine yön veren işadamlarını bir araya getiren MÜSİAD Uluslararası Fuarı aynı zamanda dünyada büyük ün kazanan bir sanatçıyı da ağırlayacak. Müslüman ülkelerde çok sevilen ve albümleri büyük satış rakamları yakalayan şarkıcı Maher Zain fuarın ilk gününde vereceği konserle fuara renk katacak.

 

 
Maher Zain, iki albümünde 6 farklı dilde seslendirdiği şarkılarıyla ve mükemmele yakın Türkçesiyle söylediği 7 şarkısıyla dinleyenleri kendine hayran bırakıyor. Özellikle gençlerin büyük bir beğeni kazanan Maher Zain konseri merakla bekleniyor.

 

 
İstanbul’da iki yılda bir Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen 15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 500 yerli ve yabancı katılımcı firmayı, 102 ülkeden 7 bin seçkin işadamını, 200 bin yerli ziyaretçiyi ve 1.000 katılımcı firmanın stant açacağı100 bin metrekare alana yayılmış 8 salonda bir araya getirecek.

 

 
Şarkılarını 6 dilde söylüyor

 
MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın ilk günü 26 Kasım 2014 tarihinde CNR Expo Salon 2 önemli bir konsere ev sahipliği yapacak. Müslüman dünyasında büyük bir üne kavuşan Lübnan asıllı İsveçli R&B şarkıcısı Maher Zain sahne alacak. Şarkılarını İngilizce, Fransızca, Arapça, Türkçe, Malay ve Endonezya dilleri olmak üzere tam 6 dilde seslendiren Maher Zain, iki stüdyo albümü bulunuyor.

 

 

 

7 Türkçe şarkısı var

 

İlk albümü 2009 yılında Thank You Allah (Teşekkürler Allah) ismiyle piyasaya süren Maher Zain, kısa sürede uluslararası çapta bir başarı elde ederek 2012 yılında ise ikinci albümünü Forgive Me (Beni Bağışla) ismiyle çıkardı. Bu iki albümde toplam 7 Türkçe şarkı söyleyen Maher Zain mükemmele yakın Türkçesiyle dinleyenleri kendine hayran bırakıyor.

 

 

15’inci Uluslararası MÜSİAD Fuarı giriş davetiyesi sahibi olan kişiler 26 Kasım Çarşamba günü CNR Expo Salon 2’de konsere katılabilecek.

İlgili Haberler

Magazin
09 Mayıs 2024
Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ödül törenindeki tavırları ile gündem oldu

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’nun ödül törenindeki zor anları. Yapılan temastan rahatsız olan Afra Saraçoğlu, tavırları ile gündem oldu. İşte detaylar… Son dönemde yıldızı daha da parlayan isimler arasında yer alan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, sık sık gündeme gelerek adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, bu kez de gündeme ödül töreninde sergilediği tavırları […]

Magazin
09 Mayıs 2024
Sosyal medya sallandı! Antalya’da trans güzellik yarışması düzenlendi

Sosyal medya adeta sallandı. Antalya’da bir eğlence mekanında düzenlenen trans güzellik yarışması etkinliği sosyal medyayı salladı. İşte detaylar… Antalya’da bir eğlence mekanında düzenlenen trans bireylerden oluşan güzellik yarışması düzenlendi. Güzellik yarışmasının videosu bir kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede sosyal medyada yayılan video yorum yağmuruna tutularak gündem oldu. Antalya’da bir eğlence mekanında düzenlenen trans […]

Magazin
09 Mayıs 2024
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü şarkıcı Kalben’den açıklama geldi! “Üzgünüm”

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, serbest kaldığı gibi video yayınlayarak açıklama yaptı. İşte detaylar… Dün sabah saatlerinde “ uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal veya ihraç etme” suçuna ilişkin olarak gözaltına alınan ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, serbest kaldığı gibi bir açıklama videosu paylaştı. Kalben Sağdıç, “ dayanışmasından […]

Magazin
09 Mayıs 2024
Kolpaçino’nun Galerici Şahin’i Serkan Şengül son hali ile herkesi şok etti! Tam 65 kilo vererek bambaşka birine döndü

Kolpaçino’nun Galerici Şahin’i Serkan Şengül son hali ile herkesi şaşırttı. Tam 65 kilo vererek bambaşka birine dönen Serkan Şengül’ü görenler tanıyamadı. İşte detaylar… Şafak Sezer imzalı Kolpaçino serisi Türkiye’nin en popüler komedi filmleri arasında yerini korumaya devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile izleyenlerden beğenileri toplayan Kolpaçi’no filminin sevilen karakterleri arasında Serkan Şengül’ün hayat verdiği Galerici […]