” Kartal Ülkü Ocağı’nda Görev Değişimi”

Yayın: 14:01 - 16.11.2009
Güncelleme: 14:01 - 16.11.2009

Kartal Ülkü Ocağı’nın yeni başkanı Aydın Güngör oldu. Kartal Ocak başkanı Kadir balcı, görevini başkan yardımcısı Aydın Güngör’e devretti. 11 Kasım 2009 çarşamba günü yapılan devir teslim törenine, İstanbul Ülkü Ocakları teşkilat başkanı Murat Kılıçaslan, Anadolu yakası bölge başkanı Alper Kalenderoğlu, Anadolu yakası ilçe ocak başkanları, Kartal MHP ilçe başkanı Şenol Yondemir ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal eski ocak başkanları ile birlikte, Kartal bölgesinin ülkücü gençleri katıldılar.

 Eski ocak başkanı Kadir Balcı; ” Bu kutsal görevi Aydın Güngör’e devretmenin gururunu yaşarken, yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 Başarı Çıtası Yükselmeye Devam Edecek

 Yeni Ocak başkanı Aydın Güngör’de yaptığı konuşmada; ” Üstlendiğim onurlu görevin mesuliyetinin bilinci içindeyim. Amacım, benden önceki başkanlarım gibi, başarı çıtasını yükseltmek olacaktır. Başta eğitim olmak üzere, sosyal faaliyetlerimizi de arttırarak, gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan ve provakasyonlardan uzak tutup, bu çıtayı yükselteceğiz. Örf ve adetlerinden  kopan toplumlar yıkılmaya mahkumdur. Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ederken, eski başkanım  Kadir Balcı’ya da bugüne kadar geçen emeklerinden dolayı minnetlerimi sunar, yeni görevlerinde ve  hayatında başarılar dilerim” dedi.

Exit mobile version