Yazıcı, Her Gününüz Bayram Olsun…

Yayın: 08:52 - 01.12.2009
Güncelleme: 08:52 - 01.12.2009

Kurban Bayramı nedeniyle Tuzla Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Arefe günü belediye çalışanlarıyla bayramlaşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, bayramın 2. günü ise, Tuzlalı vatandaşlarla bayramlaştı. YAZICI, her günün bayram havasında geçmesi dileğinde bulundu.

 

Başkanlık makamı ve yemekhanede yapılan bayramlaşmaya personel ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Personelle yapılan bayramlaşmaya tüm belediye personeli eksiksiz katılırken, Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Av. Mehmet Çelikel, Serhan Kural ve Funda Oktay da hazır bulundu. Bayramın ikinci gününde ise, ilçedeki partililer, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, dernekler ve halkla yemekli bayramlaşma düzenleyen Başkan YAZICI, Bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu vurguladı.

Dr. YAZICI “Milli birlik ve beraberliğin en önemli belirtilerinden birisidir bayramlar. İnşallah bu bayram da ülkemiz ve İslam Alemi için hayırlara vesile olur.

Tüm Tuzla halkımız ve personelimizin bayramını kutluyorum” dedi. Bayramlaşmaya katılan Tuzlalıların istek, şikayet ve sorunlarını da dinleyen YAZICI, göreve geldikten sonra yapmış olduğu çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Exit mobile version