Taekwondo Şampiyonuna Başkan Yazıcı’dan Ödül

Yayın: 21:39 - 22.06.2009
Güncelleme: 21:39 - 22.06.2009

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de, 7-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 2. Dünya Taekwondo Takımlar Şampiyonası’nda takım halinde şampiyonluk kazanan Türkiye (Erkekler) Taekwondo Milli Takımı’nda yer alan, Tuzla Belediyesi Spor Kulübü’nün altyapısından yetişen şampiyon Taekwondocu Rıdvan Başkut’u makamında kabul ederek, ödüllendirdi.

Aynı zamanda Tuzla Belediyesi Spor Kulübü Başkanı da olan Tuzla Belediye Başkanı Dr.
Şadi Yazıcı, Rıdvan Başkut’u çiçek vererek karşıladı. Rıdvan Başkut’u takım olarak elde ettikleri Dünya Takımlar Şampiyonluğu’ndan ötürü tebrik eden Başkan Dr. Şadi Yazıcı, “Tüm Tuzlalılar gibi ben de sevgili sporcumuz Rıdvan Başkut ile gurur duyuyorum. Rıdvan Başkut, Tuzlalı gençlerin örnek aldığı başarılı bir sporcumuzdur. Rıdvan’ın yetişmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rıdvan Başkut’a da, bizi, kazandığı şampiyonluklar ile gururlandırdığı için teşekkür ediyorum. Tuzla Belediyesi Spor Kulübü olarak kendisine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başarılarının sürmesini temenni ediyorum” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı daha sonra, şampiyon Taekwondocu Rıdvan Başkut’a günün anısına bir şilt verdi ve bir adet laptop hediye etti. Rıdvan Başkut ise Başkan Dr. Şadi Yazıcı’ya gösterdiği yakın ilgiden ötürü teşekkür etti.

Kabulde, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk’un yanı sıra, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuzla Belediye Spor Kulübü Müdürü Zekeriya Tutar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüsnü Göktaş da hazır bulundu.

Exit mobile version