Kılıçdaroğlu:”İnsanlara Sahip Çıkamadık”

Yayın: 10:57 - 22.12.2009
Güncelleme: 10:57 - 22.12.2009

İnsanlara Sahip Çıkamadık

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili ve CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu:” Büyük kentin varoşlarına yerleşen insanlara sahip çıkamadık” dedi.

Öz Eleştiri Yaptı

Kılıçdaroğlu, Kartal Organik Ürün Pazarının açılışında yapmış olduğu konuşmada geriye dönük bazı öz eleştirilerde bulundu. Türkiye’nin bir tarım ülkesi olduğunu hatırlatan CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu,” Türkiye, aslında bir dönem tarım ülkesiydi. En güzel ürünler ülkemizde yetişirdi. Kendi kendini besleyen kendi kendine yeten ülkelerden birisiydik. Bugün artık Yunanistan’dan pamuk ithal konuma geldik. Tarımımızı sağlıklı koruyamadık tarımdan kopanları besleyemedik. Büyük kentin varoşlarına yerleşen insanlara sahip çıkamadık” dedi.

Başkan Öz’e Övgü

Belediyeciliğin şeffaf olması gerektiğinin de altını çizen Kılıçdaroğlu, “sosyal demokrat belediye kendi çevresinde olan tüm yurttaşların sorunlarıyla bire bir ilgilenen belediyedir. Yurttaşların her sorunuyla ilgilenmek sosyal belediyeciliğin temel görevlerinden birisidir. Kartal Belediye Başkanımız bu anlamda öncülük eden bir belediye başkanımızdır. Daha yeni seçildi. Kartal halkının desteğiyle umuyorum çok daha güzel şeyler yapacak Kartal’lılara iyi hizmetler sunacak ve en önemlisi Kartal’da yoksulluğu ve açlığı tümüyle bitirecektir. Kartal’da, Kartal’lılar belediye başkanını seçmekten, onlara verdikleri oyu helal etmekten her zaman mutlu ve gururlu olacaklardır” ifadesini kullanarak Kartal’ın gün geçtikçe efsaneleşmeye başlayan Dr. Altınok Öz’e adeta övgüler yağdırdı.

Fethi Satıcı

Exit mobile version