Kartalspor, Nihayet Kongreye Gidiyor

Yayın: 20:40 - 07.07.2009
Güncelleme: 20:40 - 07.07.2009

Bank Asya 1.Ligin güçlü ekibi Kartalspor’da olağan üstü kongre kararı alındığı öğrenildi. Tarihinin en zor dönemini yaşayan, adeta borç batağına saplandığı belirtilen Kartalspor sıkıntılı günler yaşıyor. Uçan kuşa bile borcu olduğu bilinen Kartalspor Başkanı Hüseyin Kurt, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz, ile yapmış olduğu görüşmeden sonra olağan üstü kongre kararı alındı.
Edinilen bilgiye göre Kartalspor’un Kongresi 12 Temmuz 2009 Pazar günü muhtemelen saat 11.00’de Kartalspor Kamp Tesislerinde yapılacak. Üye iştirak sayısı yetersiz kalırsa Kartalspor’un olağan üstü Kongresi 19 Temmuz 2009 Pazar günü gerçekleştirilecek ve üye salt çoğunluğuna bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

Başkan Öz, Etkili Oldu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Kartalspor Başkanı Hüseyin Kurt ile 2. defa görüşmesi ve Başkan Kurt’u olağan üstü Kongre kararı almasında etkili olduğu ve Kurt’u bu konuda ikna ettiği edinilen bilgiler arasında.

Ön koşulsuz ve şartsız Olağan üstü Kongre kararının alınmasında Kartal’ın sporsever Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yeni seçilecek yönetim kuruluna ve Kartalspor’a imkânları ölçüsünde destek ve katkıda bulanacaklarının bir kere daha altını çizdi. Başkan Öz,” 60 yıllık bir geçmişi ve şanlı bir tarihi olan Kartalspor’a tabiî ki sahip çıkmak zorundaydık. Sahipte çıktık. Kartalspor bu sıkıntılarıda atlatacak ve Kartal’ımızı başarı ile temsil edecektir. Kartalspor bizim gözbebeğimizdir. Kartal belediye hizmetlerinde olduğu gibi sporunda merkezi olacak” dedi.

Başkan Öz, Kartalspor’u düştüğü badireden kurtarmak için gereken çalışmaları da başlattıklarını sözlerine ekledi.

Haber: Fethi Satıcı

Exit mobile version