Metin Bektaş’tan Başkan Öz’e zor sorular

Yayın: 14:51 - 17.08.2017
Güncelleme: 14:51 - 17.08.2017

Kartal Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Metin Bektaş, CHP’li İl Başkanlarını Nevşehir Kapadokya’da ağırlayan CHP’li Belediye Başkanına ağır eleştiriler yaptı.

 

Kartal Belediye Meclisinin cesur yürek üyesi olarak bilinen Metin Bektaş, uzun süren sessizliğini bozdu ve CHP’li Başkan Öz’e, Adaletin bumudur, bu nasıl adalet anlayışıdır sayın Başkan. Kartal halkının parasıyla Nevşehir’deki otel ve çiftliğinde siyasi çalışmalar yapıyorsun. Bu temsil ağırlama giderlerini hangi kalemden karşılıyorsunuz?

 

Bektaş, “Adalet aramak için Ankara’dan İstanbul’a yürüyeceksin sonra kartallıların vergisi ile kendine siyasi ikbal için aldığın Kapodakya otelde CHP il başkanlarını ağırlayacaksınız, kimin parası ile, Kartal halkının parasıyla!  Oldu mu olmadı, ama ben yaptım oldu.

 

Yine paylaştığı bu fotoğraftan anlaşıldığına göre kendi çiftliğinizde aynı il başkanlarını ağırlayacaksınız hadi oteli temsil ve ağırlama kaleminden karşıladınız, peki özel çiftliğinizdeki ağırlamayı hangi kalemden yaptınız acaba?

(Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ağırladık” yazdığı için öyle diyorum ama gezdirip bir bardak çay yad ayran ikram ettiyse sözümüz yok)

Yine orası çiftlikse arkada duran şemsiyeler Kapodakya Kartal otel yazıyor buradan da anlaşılıyor ki otel aynı zamanda sayın başkanın çiftliğine de hizmet veriyor.

Kamunun malını kendi çiftliğinde kullanmak mı ADALET sayın Başkan?

 

Halkın vergileri ile CHP il başkanlarına çiftliğinizde ağalık mı yapıyorsunuz sayın başkan?

Exit mobile version