Kartal CHP’de görev taksimi

Yayın: 07:31 - 13.01.2010
Güncelleme: 07:31 - 13.01.2010

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Teşkilatı kendi bünyesinde yeniden yapılanmaya gitti. Bir süre önce olağan Kongresini gerçekleştiren ve 3. cü defa Kartal CHP İlçe Başkanlığına seçilen Yüksel Çiftçi, yeni çalışma arkadaşlarını belirledi.

Dört başkan yardımcısı

Kongre sonrasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yapılan görev bölümünde Kartal CHP İlçe Örgütünü yönetecek isimler şöyle belirlendi.

Yüksel Çiftçi, Başkan
İlhan Güzelgün, 2.Başkan
Hıdır Kaya, 2.Başkan
Fethi Harman, 2.Başkan
Önder Nama, 2.Başkan
Niray Öztaner, Sayman
Sevda Töremiş, İlçe Sekreteri
Tümay Karakaş,Eğitim Sekreteri

Başkan Öz’ü ziyaret ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi, ve yeni yönetim kurulu üyeleri toplantı öncesi Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret ettiler.İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi ve Yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Başkan Öz,konukları ile bir süre görüştü, onlara kahve ve çay ikramında bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi,”Sayın Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. Bu arada yeni yönetim kurulu üyelerimizi Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Sayın Altınok Öz,ile tanıştırdık.ziyaret her açıdan yararlı oldu.CHP Kartal İlce örgütü olarak her zaman belediye başkanımızın yanında olduk,olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Çiftçi, Başkan Öz’ün Kartal’da tarihe geçecek yararlı ve kalıcı hizmetler ürettiğini de sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version