SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sağlam Yatırımın Sembolü Seybalar Gökyüzü ile Buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Sektörün öncülerinden Teknik İnşaat Anadolu Yakasının yeni gözdesi Kartal’da gerçekleştirdiği son projesi Seyba Residence ile geleceği gören yatırımcıları kendine çekmeye devam ediyor.Anadolu yakasının yeni gözdesi Kartal, dünyanın prestijli mimarı Zaha Hadid liderliğinde gerçekleştirilecek Kartal Kentsel Dönüşüm ve Marmaray Projesi ile birlikte, ilerki dönemlerde de adından sıkça söz ettirecek bir ilçe özelliğine sahip. Krizi fırsata dönüştürmeyi hedefleyen yatırımcılar için alternatifler yaratan Teknik İnşaat, 22 yıllık tecrübesi ile yakın gelecekte çok daha hareketli ve zengin bir yaşam merkezi haline gelecek olan Kartal Atalar’da inşası devam etmekte olan Seyba Residence projesi ile yatırımcıları kendine çekmeye devam ediyor. Adını; bazı türleri 70 metreyi bulan, fevkalade sağlam köklere sahip, Maya’ların kutsal saydığı bir Orta Amerika ağacı olan seybadan alan projenin büyük bir bölümü tamamlanarak yatırımcılarına meyvelerini şimdiden vermeye başladı…

7009 m² arsa üzerinde inşa edilen ve %70’i tamamlanan Seyba Residence; 4 Blokta toplam 102 daireden oluşmaktadır.Projede 118m² ile 231m² arasında değişen, 2+1, 3+1, 4+1 daireler ve 5+1 dubleks seçenekleri yer almaktadır. Sakinlerine her türlü konforu sunmayı amaçlayan ve %80’i yeşil alandan oluşan proje, yüzme havuzu, fitness salonu, tenis ve basketbol sahaları,çocuk bakım odası ve çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru gibi pek çok sosyal donatıyı da içinde barındırmaktadır.Jakuzide günün yorgunluğunu atarken Prens Adalarını kucaklayan muhteşem manzaranın da tadını çıkartabileceğiniz daireler her türlü konfor düşünülerek 1. sınıf işçilik ve malzemeler ile dizayn edilmiştir.

0,90’dan başlayan kredi faiz oranı ve müşteri ihtiyacına göre şekillenen vade seçenekleri ile Seyba Recidence’da daire sahibi olmak çok kolay.Şimdiden %60’ı satılmış olan dairelerin sakinleri 2010 Ağustos ayında yeni bir yaşama merhaba demeye hazırlanıyor.

Neden Seyba?

Seyba, Orta ve Güney Amerika’daki tropikal bölgelerde çok sayıda değişik türleri bulunan büyük bir ağaç cinsidir.

Mitolojide “orta dünya ağacı” olarak tanımlanan Seyba, özellikle dallara ayrılana kadarki uzun ve sade gövdesiyle dikkat çeker.

Bazı türleri 70 metreye kadar yükselebilen bu ağaçlar, payanda misali fevkalade sağlam köklere sahiptir. İçerisinde oyuklar olan bu kökler,kuşlar tarafından kötü hava koşullarında sığınak olarak kullanılır. Düz ve pürüzsüz yükselen gövdesinin tepesinde yer alan tacında yere yatay uzana dallarının arasında çok sayıda kuş yuvasına ev sahipliği yapar.

Köklerin toprağın üzerinde kalan kısmıyla, ayaklarıyla yere basan bir dev gibi duran Seyba’lar Maya’ların kutsal ağacı olup, dallarının gökyüzünü kucakladığına, köklerinin arzın merkezine ulaştığına inanılırdı.

Orta Amerika seyahatimiz sırasında, Guatemala’da Seyba’ların, bu asil, sağlam ve görkemli duruşlarından esinlenerek, Teknik İnşaat ailesi olarak firmamızın sektördeki sağlam, güvenilir, abartıdan uzak vizyonu ve köklü konumuna mükemmel bir sembol olacağını düşünmemiz nedeniyle yeni projemizin isminin ‘‘ Seyba Residence ’’ olmasına karar verdik.

Seyba Residence Projesi

Kartal – Atalar’da yer alan Seyba Residence projesi, 7009 m2 arazi üzerine kurulu 102 dairelik bir konut projesidir. Sahile sadece yürüyüş mesafesinde olan projemiz ; sahilyolu, minibüs yolu, İDO iskelesi ve Marmaray metro durağı ile birlikte şehrin tüm ulaşım imkanlarının kesiştiği bir yer olarak heryeri yakın kılma özelliğine sahip bir konumda bulunmaktadır.Projemizin bu konumuna ilave olarak da Atalar bölgesi, havalimanı ve E-5 bağlantılarının varlığı sayesinde yakın gelecekte bugünkünden çok daha hareketli ve zengin bir yaşam merkezi haline gelecektir.

13 katlı bir blok, 9’ar katlı 2 blok ve 7 katlı bir blok olmak üzere, toplam 4 Bloktan oluşan projede, açık – kapalı otopark, yüzme havuzu – çocuk yüzme havuzu, tenis kortu – basketbol sahası, cafe ve restaurant, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Şehir merkezinin kaotik ortamının dışında kalan, ancak şehirde yaşamanın avantajlarından yararlanabileceğiniz, temiz bir deniz havası ve yeşil bir çevre sunan ve Eylül 2010 da tamamlanacak Seyba Residence projesi ile yüksek bir yaşam kalitesi sunuyoruz.

 

Özellik ve büyüklük açısından konutlar…

Proje, en son deprem yönetmeliklerine uygun olarak, 1. sınıf işçilik ve inşaat malzemeleri kullanılarak kaya zemin üzerine inşa edilmektedir. Yapı taşıyıcı sistemi olarak, depreme dayanıklı,perde kolon ve L tipi perde betonarme taşıyıcı sistemi kullanılmıştır. Tüm dairelerimizde, 1.sınıf lamine ahşap parke, 1.sınıf armatür ve ankastre ürünler(ocak,davlumbaz,bulaşık makinası,fırın), ısı yalıtımı, kombi ısıtma sistemi ve salonlarda klimalar standart olarak kullanılmıştır. Seyba Residence’ta, göz kamaştırıcı bir deniz ve İstanbul’un incisi Prens adaları manzarası vardır.

Projede, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yanı sıra, 4+1, 5+1 ve 6+1 dubleks dairelerin de yer aldığı toplam 7 farklı konut seçeneği yer almaktadır. 2+1 daireler 118 m2, 3+1 daireler 148 m2 ve 151 m2, 4+1 daireler 165 m2’dir. Ayrıca, 4+1 dubleksler 176 m2, 5+1 dubleksler 206 m2 ve 6+1 dubleksler 231 m2’dir.

Satışlar…

Kasım 2008 tarihi itibariyle başlamış olduğumuz daire satışlarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca, Marmaray projesinin de tamamlanmasıyla birlikte, ulaşımın çok seri ve kolay bir şekilde sağlanacağı bölge, yatırımcıları buraya çekmekte. Seyba Residence, sakinlerine, tüm bu olanaklardan faydalanma imkânı sunuyor.

Şu ana kadar, projemize gelen ilgi ve talepten oldukça memnunuz. Sağladığımız vazgeçilmez avantajlar ve Teknik İnşaat güvencesi sayesinde yoğun talep gören ‘‘ Seyba Residence’ daki dairelerimizin şimdiden %55’ı yeni sahiplerine kavuşmuştur. Önümüzdeki aylarda piyasanın da hareketlenmesi ile projemizde kalan dairelerimizin de satışlarını hızlı bir şekilde tamamlanacağımızı düşünüyoruz.

Banka Kredisi…

% 0,65’ten başlayan ve müşterilerimizin ihtiyacına göre şekillenen vade ve faiz oranlarıyla, projemizi banka kredisi kullanılabilir hale getirdik.

Sosyal ve Ortak Alanlar

Projede,yürüyüş parkuru, yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu, tenis kortu –alternatif basketbol ve voleybol sahası, cafe ve restaurant, fitness salonu ve sauna,çocuk bakım odası ve çocuk oyun alanı yer almaktadır. Ayrıca, yürüyüş yapmak veya bisiklete binmek istediğinizde sahil boyunca Pendik veya Bostancı yönüne doğru keyifli vakit geçirebileceğiniz bir konumdadır. Her türlü güvenlik önleminin de düşünüldüğü Seyba Residence’ta, 7 gün 24 saat özel güvenlik ve kapalı devre kamera sistemi ile korunuyor.

Proje aşamasında doğru ve nitelikli tasarımı gerçekleştirmek…
Gelişen yapı teknolojilerini özümsemek…
Sürekli teknolojik araştırma yapmak, hep en yeni teknolojiyi ve malzemeyi kullanmak…
Yıllara dayanan güven ve saygınlık…
Nitelikli yapılar, saygın eserler…
Ve onların içinde kurulan nitelikli, mutlu hayatlar…

İşte Teknik İnşaat San. ve Tic. A.Ş.’yi özetleyen satırlar

1987 yılından bugüne 22 yıllık başarı öyküsüne sahip olan Teknik İnşaat kuruluşundan bu yana geçen sürede; konut, villa, sanayi yapısı, iş merkezi, tarihi bina restorasyonu, banka şubesi, genel müdürlük binası, alt yapı ve üst yapı inşaat işleri gibi toplam 760.000 m2 alanı kapsayan çok sayıda değişik yapının inşaat veya tadilat dekorasyon uygulamalarını ikmal etmiştir.

Belli başlı projelerimiz olarak ;
Ömerli’de Yeşil Vadi Evleri, İçerenköy’de Yasemin Sitesi, Kartal’da Alkan Plaza,Yakacık Spor Kompleksi İstanbul Altın Borsası Binası, Dudullu’da Phılıps TAŞ Merkez Ofisi, Bodrum/Yalıkavaklık’ta Mindos Evleri ve Gümüşlük’te Turkuaz Evleri’ni sayabiliriz.
Teknik İnşaat olarak birikim ve tecrübemizle, bizi tanıyan ve bize güvenen müşterilerimizin verdiği cesaretle, Kartal-Atalar’da hayata geçirilen yeni konut projesi Seyba Residence’ı beğenilerinize gururla sunuyoruz…

Metin ALKAN
Yönetim Kurulu Başkanı
Yük.Mimar

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]