Profesyonel kayakçılardan öğrencilere kayak dersleri

Yayın: 07:14 - 15.01.2010
Güncelleme: 07:14 - 15.01.2010

Kartepe Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde özellikle çocuklara yönelik çok renkli tatil paketleri hazırladı. Eğitim-öğretim döneminin ilk yarısı boyunca yoğun bir ders programı olan çocuklar, streslerini Kartepe’nin muhteşem pistlerinde atacak. Gündüz yaşadıkları kayak keyfinin tatlı yorgunluğunu, otelin kapalı havuzunda giderecek. Çocukların atlı kızakla yapacakları tabiat turu ise onlara adeta bembeyaz bir masal yaşatacak.

Yarıyıl  tatilini Kartepe’de yaşayacak konuklar, atlı kızakla, karlar arasında düşlere yolculuğa çıkacak. Konuklar, İstanbul’a 1 saat mesafedeki Kartepe’de, kendilerini bembeyaz bir masal diyarında hissedecek.

Öğrenciler için kayak dersleri

Kayak bilmeyen öğrenciler, profesyonel hocalar eşliğinde, kısa sürede kayak yapmasını öğrenecek. Kartepe’de yarıyıl tatilinde çift kişilik oda, hafta içi 400 TL, hafta sonu ise 480TL. Otelde, hafta sonları en az iki günlük rezervasyon yapılıyor. Konaklama fiyatına; oda, açık büfe kahvaltı, beş çayı, akşam yemeği, gece çorbası ve sağlık kulübü ile ski pass kullanımı dahil.

Sömestr dönemi (Resort Kartepe)

                                              Haftaiçi                                  Haftasonu

Tek kişilik oda         300TL./Günlük                        350TL./Günlük

İki kişilik oda          400TL./Günlük                        480 TL./Günlük

İki kişilik oda+ilave yatak   540TL./Günlük       650TL./Günlük

Apart  (Max 4 kişi)  540TL./Günlük       650TL./Günlük 

.

 

 

Exit mobile version