SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Gökyüzü Şampiyonu ağırladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Üç Dünya, 4 Avrupa Şampiyonu, Olimpiyat 2. ve( 2009) yılın sporcusu Bahri Tanrıkulu, Maltepe Gökyüzü Eğitim Kurumlarının konuğu oldu. Dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı Tekvandocuları arasında gösterilen Milli Sporcumuz Bahri Tanrıkulu,” Başarı çok çalışmayla elde edilir” dedi.

Maltepe Gökyüzü Eğitim Kurumları İlk Öğretim Koleji Müdürü Kemal Sarı’nın özel davetlisi olarak Maltepe’ye gelen ve Gökyüzü Eğitim Kurumu Toplantı Salonu’nda öğrencilere yönelik spor konulu bir konferans veren Dünya, Avrupa, Şampiyonu, Olimpiyat 2. ve Türkiye Şampiyonu, Hürriyet, Milliyet, Türkiye ve Zaman gazetesinin 2009 yılının en başarılı sporcu olarak belirlediği ve dört gazetenin birden yılın sporcusu seçtiği Bahri Tanrıkulu, spor geçmişini ve başarılarını anlattı.

Bir saat süren spor konulu konferansı Maltepe Gökyüzü Eğitim Kurumları ilgilileri ve öğrencileri izledi. Gökyüzü Eğitim Kurumları İlköğretim Koleji Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Erkan Güner’in başarı ile sunumunu yaptığı Slâyt gösterisi ile ünlü sporcunun spor yaşamındaki başarıları ve dereceleri ile ilgili kesitler sunuldu.
Başarılarla Dolu

Kariyerinde 3 Dünya, 4 Avrupa şampiyonluğu ve Olimpiyat 2.liği gibi önemli denecekleri bulunan, ünlü Tekvando’cumuza Kolej ilgilileri ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Okul yöneticilerinin ve öğrencilerin alkışları arasında konferansın verildiği salona giren Şampiyonlar Şampiyonu Bahri Tanrıkulu buradaki konferansında şunları anlattı:

“ Ülkemin bayrağını göndere çektirmek için çok çalışıyorum ve sizlere de çok çalışmanızı özellikle belirtmek istiyorum.Sevgili öğrenciler, enerjili ve çok dinamiksiniz.!980 Ankara doğumluyum. 5 yaşında Tekvando sporuna başladım. Ne var ki bazı sağlık problemlerim vardı. Sağlık problemlerimi spor yaparak yendim. Sağlık problemlerim ortadan kalkmaya başlayınca ailem daha çok destek vermeye başladı. Zaman içersinde salon içi maçlar, bölgesel maçlar, Türkiye şampiyonaları derken uluslar arası maçlar yaptım. Allah’a çok şükür birçok müsabakada bir çök önemli dereceler elde ettim. Tabii ki bu en büyük dereceleriminden biride düzenli yaşamamdır. Çünkü ben uykuma çok dikkat ederim, beslenmeme çok dikkat ederim. Sonuçta şampiyon olursunuz ama önemli olan şampiyonlukları devam ettirmek çok önemli” dedi,
Size Bir Sır Veriyorum
Tanrıkulu şöyle devam etti:

“Birçok defa şampiyon oldum. Burada başarıya giden yolda size bir sır veriyorum. Düzenli olarak yaşarsanız hayatınızda,sporun her dalında ve sosyal hayatınızda başarılı olacağınıza inanıyorum.Başarıya giden yolda muhakkak hedef koyulmalıdır.Ben çocukluğumdan beri Olimpiyat Şampiyonu olmayı çok istemiştim.Şu ana kadar Olimpiyat şampiyonu olamadım olimpiyat 2. oldum.Bu hayalim hala sürüyor.İnşallah 2012 Londra olimpiyatlarında şampiyon olmak istiyorum.Hala bunun için hırsla,azimle antrenman yapıyorum.Hedefinizi büyük koyacaksınız.Belki ulaşacaksınız belki ulaşamayacaksınız. O giden yolda ben inanıyorum ki, birçok başarılar elde edeceksiniz”şeklindeki konuşması coşkuyla alkışlandı. Bu arada öğrenciler şampiyon sporcumuza çeşitli sorular yönettiler ve konferansın sonunda sınıf sırasına göre, toplu fotoğraf çektirdiler.

Gökyüzü Eğitim Kurumları İlköğretim Koleji Müdürü Kemal Sarı, şampiyon sporcumuza teşekkür etti ve kendisine plaket ile birlikte bir demet çiçek sundu.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]