Tuzla Ülkü Ocakları bilgi yarışmasında 2.oldu!!!

Yayın: 08:21 - 20.01.2010
Güncelleme: 08:21 - 20.01.2010

Ülkü ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından 39 ilçe ocağın katılımı ile düzenlenmiş olan 2023 bilgi yarışmasında; tuzla Ülkü Ocakları’nı temsil eden Volkan Kaya ve Burak Candan 2. oldu.

İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın Altunizade Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu 2023 Bilgi Yarışmasında İstanbul’daki ilçe ocaklar birbirleriyle yarıştı.
İ
stiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra ; Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Gökmen KANTAR, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit ŞAFAK ve Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı İhsan BARUTÇU’nun günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile yarışma başladı.39 ilçe ocağın yarışmacıları birbirleri ile çekişmeli bir şekilde yarıştı.

Tuzla Ülkü Ocaklarını temsil eden Volkan KAYA ve Burak CANDAN ilçemize ikinciliği kazandırırken ; Anadolu Bölgesi Ülkü Ocakları arasında dereceye giren tek ocak oldu. Plaketlerini ve hediyelerini Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı İhsan BARUTÇU’dan alan Tuzla Ülkü Ocakları yarışmacıları’nın sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Exit mobile version