Baran:’Saha sıkıntımız var’

Yayın: 10:33 - 26.01.2010
Güncelleme: 10:33 - 26.01.2010

Kartal Amatör Spor Kulüpleri(KASK) Başkanı ve Kartalspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Osman Baran, “ Amatör futbol kulüpleri Kartal’ın sporcu yetiştiren fabrikaları” dedi.

Adeta kendisini spor’a adayan ve yaklaşık 30 yıldan beri Kartal’da spor kulüplerine katkı ve destekte bulunan ve spor camiasında “Sporun efendisi” olarak tanınan Ali Osman Baran, ayrıca Kartal Kamyon-Kamyonet-Minibüs-Otobüs ve Otomobil Şoförleri Odası Başkan Yardımcısı olarak başarılı bir şekilde görevini sürdürüyor.

Aynı zamanda Bank Asya 1.Ligin güçlü ekibi Kartalspor’un yönetim kurulu üyesi olan Baran, Kartal’da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerinin çok zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiklerinin altını çiziyor.
Yoğun çaba harcıyoruz

Yıllardır Atalar Spor Kulübünün Başkanlığını yapan ve Kartal’da ünlü futbolcuların yetişmesinde çok büyük rolü ve katkısı olduğu bilinen KASK Başkanı Ali Osman Baran, “ Kartal Amatör Spor Kulüpleri olarak çok yönlü çalışmalar başlattık. Bazı futbol kulüplerimizin mevcut imkânsızlıklarını nasıl ortadan kaldırırız diye başlattığımız çalışmalar olumlu bir şekilde devam ediyor. KASK çatısı altında yer alan futbol kulüplerimizin maddi sıkıntılarını ortadan kardırmak ve bu kulüplerimizi kaynak bulmak için yoğun çaba harcıyoruz. Kartal belediyesi her sene Kartal Amatör Spor Kulüplerine maddi yardımda bulunuyorlardı. Bu yardımların devamını bekliyoruz” diye konuştu.

Saha sıkıntımız var
KASK Başkanı Ali Osman Baran, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“ Amatör spor kulüplerimizin en önemli sıkıntısı statlarımızın yetersiz olması, antrenman sahalarımızın yetersiz olması hasebiyle bölge gençliğini tam olarak sporun içine çekmekte zorlanıyoruz. Birkaç kulübümüzün sahası olmasına rağmen tabiî ki yine ihtiyaç karşılanamamakta. Altınordu ve Çavuşoğlu Yeni mahalle sahasını kullanıyor. Bu yetmiyor. Atalar, Kartal Gücü, Kartal Yuvası gibi köklü futbol kulüplerimizin yanı sıra diğer futbol kulüplerimiz inde maalesef imkânsızlıklar içersinde Türk futboluna hizmet vermenin mücadelesini yapıyor.
Bir an önce, kulüplerimizin hiç olmazsa müşterek kullanabilecekleri bir Antrenman sahası yapılmasını talep ediyoruz.” Diyerek bu sorunun çözülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Baran, ercimisil sorununu Amatör Spor Kulüplerinin en önemli sorunu olduğunu da sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version