MHP Sancaktepe İlçe teşkilatı yerel basınla bir araya geldi.

Yayın: 01:21 - 31.01.2010
Güncelleme: 01:21 - 31.01.2010

MHP Sancaktepe İlçe teşkilatı yerel basınla bir araya geldi.

MHP Sancaktepe teşkilatı, yerel basınla Kenan Bey at Çiftliğinde kahvaltılı basın toplantısı yaptı.

 

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Orhan Genç, “Sancaktepe ilçe başkanlığı olarak kongre sürecinden sonra basınımızla bir basın toplantısı yapmayı düşünüyorduk. Yalnız bilindiği gibi “Sonsuza kadar var olan Türkiye” adlı genel kongremiz ve peşinden “Bin yıllık kardeşliğimizi yaşa ve yaşat” mitingi süreçleri yaşadık.

Bu süreçlerden sonraki süreçte MHP tek başına iktidar hedefi ile yola çıktı. Bu hedefte de Sancaktepe ilçe başkanlığı olarak üzerimize düşen görevi yapacağız ve bu konuda da bölgede  basınımızla bir şeyler yapıp, muhabbet edip, tanışmak, bundan sonra yapacağımız etkinlik ve çalışmalarda birbirimize destek olmak amacıyla bir araya geldik.

Sancaktepe Belediyesi hakkında bir yıl dolmadan belediye ile ilgili hiç birşey konuşmayacaktık. Çünkü sonuçta üç beldenin dağılması ile oluşan belediye yeni kurulmuş, onlarında kendilerine göre yapı oluşturmaları gerekiyor ama şuanda gördüğümüz süreçte Sancaktepe Belediyesi, Sivas Belediyesine dönmüş durumda. Müdürleri ağırlık olarak Sivaslılar oluşturuyor” dedi.

MKYK üyesi işadamı Fuat Fettahoğlu’da kısa bir konuşma yaparak MHP’nin tek başına iktidar olacağını ifade etti.

Toplantıya MHP Genel Merkez MKYK üyesi Fuat Fettahoğlu, İl Başkan Yardımcısı Cengiz Gökçek, Ataşehir İlçe başkanı Mahmut Kılıç, Sancaktepe İlçe Başkanı Orhan Genç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Fettahoğlu, Marketler yasasında sona gelindi

MHP MKYK üyesi ve Fettahoğlu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Fuat Fettahoğlu, büyük marketler üzerinde düzenlemeye gidilecek olan Marketler yasasında sona yaklaşıldığını belirtti.

Büyük marketlere ülkemizde tanınan imtiyaz ve yanlış uygulamanın hiçbir ülkede örneğinin bulunmadığını belirtti. Bu yanlış uygulama sonucu küçük esnaf yok olmayla karşı karşıya kaldığını ifade etti.

Exit mobile version