SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İsmail Erdem din görevlileri ile buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem  Sancaktepeli din görevlileri için düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Programa Başkan İsmail Erdem ile başkan yardımcıları katıldı. Programa yoğun ilgi olduğu gözlendi.

 

Başkan Erdem, Sancaktepe’nin sorunlarını bildiklerini, birlik ve beraberlik içinde çözmeye devam edeceklerini vurguladı. Aynı zamanda Sancaktepe’nin 2010 Avrupa kültür başkenti gayesine uygun, yaraşır bir kent olması için her kesimden katılıma ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

“Bahar mevsimi ile birlikte büyük bir hareketlilik başlayacak…”

Başkan Erdem, vatandaşlarımızın 24 saat hizmete ihtiyaç duyduğunu ifade ederek şöyle dedi; “…On ayı dolu dolu geçirdik. Başkan yardımcılarımız ile geceli gündüzlü çalıştık. Plan ve projelerimizi İstanbul Büyük Şehir Belediyesine ilettik. Önümüzdeki beş ay içinde ilçemizin birçok ihtiyacını karşılanmış olacak. Hizmetlerimiz vatandaşlarımıza armağanımızdır. Bahar mevsimi ile birlikte büyük bir hareketlilik başlayacak…”

Başkan Erdem eğitim ve kültürel alanında eksiklilere dikkat çekti. Bir milletin kalkınması için eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayarak şöyle dedi; “İstanbul’da okullarımız üniversite sınav başarısında 39. sırada yer aldı. Yani en alt sırada. Bunun daha altı yok… ” diyerek eğitim alanında ciddi çalışmalara ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Başkan Erdem bölgenin eğitim ve kültür alanında gelişimi için herkesin üzerine görevler düştüğünü ifade etti. Bu konuda cami imamlarına da vazifeler düştüğünü ifade eden başkan Erdem; “Cami imamlarımız klasik anlayıştan uzaklaşmalı. Halkın içine girmeli. Camiye gelmeyene ulaşmak lazım…” dedi.

Din görevlileri, kendi gözlemlerini aktarırken fikirlerini sundular

Başkan Erdem, diyanet personelinin çeşitli sorularını da cevapladı. Cami imamların vasıtası ile vatandaşlara ulaşabilmenin üzerinde durdu. Din görevlileri kendi gözlemlerini aktarırken fikirlerini de sundular.

Başkan Erdem sağlık, spor, çevre, okul ve diğer çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçenin sağlık sorunun büyük ölçüde giderecek olan Veysel Karani Mahallesi’nde bir devlet hastanesi projesini bu yıl içinde hayata geçireceğini söyledi.

Başkan Erdem, gençlerin eğitilmesini önemsediklerini söyledi. Eğitim, kültür, spor gibi birçok alanda gençlere yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti.  Şamandıra’da bir kütüphaneye ihtiyaç olduğunu, bununda projeler arasında öncelik sırasında yer aldığını vurguladı.

Çevre düzenleme ve yeşil alan konusunda ciddi adımlar attıklarını vurgulayarak yaklaşık yedi bin çıvarında ağacın dikildiğini, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Erdem katılımcılara teşekkür ederek birlik ve beraberlik içinde Sancaktepe’yi örnek bir ilçe yapacaklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]