Sabancı Üniversitesi “Tanıtım Günleri” Başlıyor

Yayın: 13:40 - 10.07.2009
Güncelleme: 13:40 - 10.07.2009

Sabancı Üniversitesi, 13–31 Temmuz tarihleri arasında “Tanıtım Günleri” düzenliyor.

Sabancı Üniversitesi, akademik programları, karşılıksız bursları, eğitim olanakları ve yaşam koşulları gibi konularda bilgi vermek üzere “Tanıtım Günleri” gerçekleştiriyor.
13–31 Temmuz tarihleri arasında sürecek “Tanıtım Günleri”ne öğrenciler ve aileleri Pazar hariç diğer günlerde katılabilecek.

Tanıtım Programı, kampus turu dahil olmak 10.40-13:20, saatleri arasında gerçekleştirilecek. Tanıtım Programı için özel ücretsiz servisler, Pazar günü hariç her gün
Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nin sırasında bulunan Hakiki Koç Otobüs İşletmesi ve Kadıköy Rıhtım’daki Özsüt Pastanesi önünden hareket edecek.

Sabancı Üniversitesi servisleri hafta içi her gün ve Cumartesi saat 09:45’te Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nin sırasında bulunan Hakiki Koç Otobüs İşletmesi’nin önünden kalkacak. Tanıtım Günleri’ne Anadolu yakasından katılacak öğrenci ve aileleri için ise servisler, Kadıköy Rıhtım Caddesi Sahil Merkezi’nde yer alan Özsüt Pastanesi’nin önünden sabah saat 10.00’da hareket edecek. Taksim ve Kadıköy’e dönüşler ise saat 13.30’da gerçekleşecek

Editöre Not: Türkiye’de bir “dünya üniversitesi” olma hedefiyle yola çıkan Sabancı Üniversitesi ‘birlikte yaratmak ve geliştirmek’ felsefesi, disiplinlerarası eğitim anlayışı ve Türkiye’de ilk defa uygulanan programları ile Türkiye’de eğitim sisteminde reform niteliğinde değişim gerçekleştirdi. Türkiye’nin ilk “bölümsüz üniversite”si olan Sabancı Üniversitesi, öğrencilere meslek seçimini ikinci sınıfın sonunda yapma olanağı sağlıyor. Sabancı Üniversitesi’nde, her öğrencinin kullanımına ücretsiz dizüstü bilgisayarlar sunuluyor. Çeşitli ve kapsamlı burs olanakları bulunan Üniversite’de, öğrencilerin yüzde 40’ı burslu eğitim görüyor.

Basın Bilgi: Mariam Öcal / Sabancı Üniversitesi / 0216 483 93 57 – 0532 668 92 0

Exit mobile version