Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal’da Arif Dağlar’a ne dedi?

Yayın: 22:21 - 22.06.2018
Güncelleme: 22:21 - 22.06.2018

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İstanbul’un ilçelerini kapsayan miting programının ilk durağı Kartal oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim otobüsünden Kartal Meydanı’nı dolduran binlerce kişiyi selamladı. Vatandaşlara “Pazara hazırlıklı mıyız?” diye soran Erdoğan, “Kartal ilçemize attığımız adımlarla Kartal’a neler yaptığımızı en iyi siz biliyorsunuz. İstanbul’a neler yaptığımızı en iyi siz biliyorsunuz. Ben inanıyorum ki Kartallı kardeşlerim bu kardeşlerini Pazar günü yalnız bırakmayacak.

Diğerlerinin İstanbul’a yaptıkları ne var? Bunlar hangi yüzle geliyorlar. İstanbul’a Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum zaman bu Kartal’ın hali neydi. Bu gayreti veren anlayış var, o da AK Parti. Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Hizmetlerle yanınızda bulunduk, hatırlayın Kartal’ın halini. Suyumuz var mıydı? Her taraf delik deşik miydi? Buraları bir ilçe haline getiren biziz.

Arif Dağlar’a acil şifalar diliyorum

O dönemlerde Kartal Belediyesinde Mehmet Sekmen ve Arif Dağlar kardeşim görev yaptılar. Çok önemli yatırımlar kazandırıldı, şimdi Arif Bey rahatsız kendisine Allah’tan şifa diliyorum.

Bizden sonra CHP zihniyeti şu anda burada. Memnun musunuz? Var mı hizmet? Bu sahili de ’ben yaptım’ der ha. Bütün bu sahil düzenlemelerini biz yaptık. Şu sahillerde rahat gezilsin diye bu adımları biz attık.

Kartal’a 16 yılda 3 katrilyon devlet olarak yatırım yaptık. Biz hizmet ehliyiz. Daha da güzeli olacak. Pazar inşallah farklı olacak. Bay Muharrem birçok yerlerde bir şeyler anlatıyor. Kartal’a verebileceği bir şey var mı? Onun kendine faydası yok ki Kartal’a faydası olsun. Kendi dershanesinde öğretmenlerin SSK primini dahi ödemiyor. Devletin memuruyla bakıyorsunuz nasıl küfürlü konuşmalar. Bunlardan cumhurbaşkanı adayı olur mu? Bunlara Osmanlı tokadı atmaya var mıyız? Benim kardeşlerim, vatandaşlarım Pazar günü gereken dersi verecek” dedi.

CHP Kartal’ı şehirleşmeye değil, köyleşmeye götürme yarışı içinde. Kartal’ı köy olmaktan çıkaracağız” dedi.

Exit mobile version