SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal’da ağaçların etrafına demir korkuluk projesi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Dünyada bir ilk daha gerçekleşti!

Hemde CHP’li Kartal Belediyesi yaptı, Kartal’da ağaçların etrafına demir korkuluk projesi hayata geçti.

Halk oylaması yapılmış, tasarlanmış ve nihayet uygulanmaya başlamış!

Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Tasarım ekibi incelemeye ve halkın memnuniyetini yerinde görmeye gelmişler.

 

Çınar Caddesini Ak Partili Arif Dağlar yeniledi, CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’de ağaçlara korkuluk yapmayı ve bank koymayı büyük proje olarak sunuyor.

 

Kartal Belediyesinin 2009 öncesi Ak Partili Arif  Dağlar döneminde prestij caddesi şeklinde yapılan Çınar Caddesindeki ağaçların etrafına demir korkuluk ve her iki yanına da birer bank konulmuş. Hepsi bu kadar, bu iş için halk oylaması yapılmış, halkın onayı alınmış belediyede uygulamış. Takdir kamuoyunundur.

Belediye tarafından bu konuyla ilgili yayınlanan haberi de aynen dikkatinize sunuyoruz.

 

HALK OYLAMASI ÇINAR CADDESİ’NİN YENİ GÖRÜNÜMÜNÜ BELİRLEDİ

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün “ Halkın onaylamadığı hiçbir projeye geçit vermedik, vermeyeceğiz” söylemini her projesinde temel alan Kartal Belediyesi Cevizli Mahallesi Çınar Caddesi’nde yapmış olduğu halk oylaması sonucu Çınar Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başlandı.

 

Cevizli Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 560 metre uzunluğundaki Çınar Caddesi’nde 160 ağaç bulunduğu alanın bütünlüğünü sağlamak amacıyla yapılan çalışma ile 60 korkuluklu bank ve her ağacın çevresini saracak şekilde metal korkulukla yeniden tasarlanıyor.

Tasarımını vatandaşların belirlediği proje için 2017 yılında sandık kurularak halk oylaması gerçekleştirilmişti. Halk oylaması sonucu belirlenen projenin çalışmasına başlanıp 3 bankın ve ağaç korkuluğunun yerleştirildiği Çınar Caddesi’ni Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve Tasarım Araştırma ve Katılım ( TAK ) Kartal ekibi yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.  Sohbete katılan vatandaşlar Kartal Belediyesi tarafından yapılan projeden memnun kaldıklarını ve projenin tamamlanmasını canı gönülden istediklerini dile getirerek çalışma için Kartal Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]