Kartal Belediyesine hitaben; “Daha kaç kişi ölecek burada!

Yayın: 16:09 - 25.10.2018
Güncelleme: 16:09 - 25.10.2018

Geçtiğimiz günlerde bu inşaat alanına bir minibüs düştü ve bir kişi hayatını kaybetti. O olaydan sonra yolun üst kısmına konulan bu beton bariyerler üzerine çevre sakinleri tarafından  “Daha kaç kişi ölecek burada! Şeklinde duvar yazıları yazıldı.

İnşaat alanının bulunduğu nokta yayalar ve araçlar için tehlikeye açık bir şekilde bırakılmış, en kısa zamanda etrafına gerekli koruma tedbirleri alınması gerekiyor.

Kartal Soğanlık caddesi üzerinde (Kaymakamlık binasının arkası) ile Cengiz Topel caddesinin kesiştiği noktada yıllardır temeli kazılmış ve öylece bırakılmış bir inşaat alanı var. Temelinden su çıktığı için inşaatına devam edilmeyen çevresi geçici bir şekilde saç paravanlarla kapatılmış temeli su birikintisi olan bu alanın yayaların kullandığı tarafında kaldırım mesafesi bırakılmadığı için hem insanlar hem araçlar için tehlike arz etmektedir.

Kartal Belediyesi sorumluluğunda olan bu yolun kaldırım kısmının dahi bugüne kadar yapılmaması sebebiyle Belediye yetkililerine halk tarafından tepki gösterildiği belirtildi.

Bu konuyla alakalı Kartal Belediyesinin halka bir açıklama veya kaldırım yapması bekleniyor.

Exit mobile version