Kartalspor Ordu’dan da bir puanla döndü:0-0

Yayın: 13:26 - 01.03.2010
Güncelleme: 13:26 - 01.03.2010

ORDUSPOR: 0 – KARTALSPOR: 0

Bank Asya 1. Lig’de 24. hafta mücadelesinde Orduspor evinde Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele başladığı gibi 0-0 berabere sona erdi. Bu beraberlik sonrası Kartalspor 31 puana, Orduspor ise 26 puana yükseldi.

ORDUSPOR: 0 – KARTALSPOR: 0

Stat: 19 Eylül
Hakemler: Taner Gizlenci , Gökmen Arda , Erdem Gökalp

Orduspor: Fevzi , Müslüm , Jeryy , Erol , Emre Özkan , Alaattin  (Dk. 61 Volkan ), Fatih Şen , Bilal , Rıza Şen  (Dk. 62 Serdar ), Anatoliy  (Dk. 80 Mehmet Ayaz), Ahmet Kuru

Kartalspor:
Oğuz , Serkan , Mehmet Kahriman , Gökhan , Emre Horuslu , Tayfun , Selçuk  (Dk. 46 Muhammet ), Aliyev  (Dk. 90 Adem), Shaıbu  (Dk. 83 Okan), Efecan , İbrahim

Sarı kartlar: Dk. 82 Erol (Orduspor), Dk. 90 Tayfun (Kartalspor)

Kartalspor’da Puan Sevinci!

Kartalspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, Orduspor beraberliği sonrasında yaptığı açıklamada güçlü rakipleri karşısında puan aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Kartalspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, Orduspor gibi zorlu bir deplasmandan alınan 1 puanın kendileri için sevindirici olduğunu kaydetti.

İkinci yarı Orduspor’un üzerilerinde büyük bir baskı oluşturduğunu ancak gol atmalarına izin vermediklerini ifade eden Özcan, ”Biz rakibimizin gücünü biliyoruz. Yedek kulübesine de baktığımızda yine güçlü bir kadro. Tabi takımların şansızlıkları olabilir. Biz de transfer yapamadığımız için mevcut kadromuzla devam ediyoruz.

Oyuncularımı bu üstün mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Mücadele gücü yüksek bir takıma sahibim. Artı iyi niyetli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Oyunun ilk yarısında başa baş bir oyun oldu. İkinci yarı Orduspor, taraftarının da gücünü alarak üzerimizde baskı kurdu. Ancak istedikleri golü bulmadılar. Onun için sonuç bize daha olumlu olarak yansıdı. Ordu’da ben de çalıştım. Ne kadar futbolu sevdiklerini biliyorum. Bu kadro ile birlikte iyi yerlere geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kartalsporlu futbolcu Gökhan Çalışal, zorlu bir deplasmandan çok önemli bir beraberlik aldıklarını kaydetti. Çalışal, ”Orduspor bu ligin iyi takımlarından. Takımlar için zor bir deplasman. Biz buraya galibiyet için gelmiştik. Deplasmanda galibiyet alamayan tek takımız. Buraya bir ilki başarmak için gelmiştik. 1 puanda bizim için sevindirici oldu. İlk yarı daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. İkinci yarı bizim biraz daha geri çekilmemizle Orduspor biraz daha baskı kurmuş gibi gözüktü.

Bazı yan ve duran toplardan pozisyon buldular. Şans biraz bizim yanımızdaydı. Bütün takım arkadaşları olarak büyük bir mücadele verdik. Geçen hafta olduğu gibi bir kez daha takım olduğumuzu gösterdik. Ligin boyu kısaldı. Bizim durumumuzda çok rahat değil. Bu mücadelemizi devam ettirirsek ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Exit mobile version