Kartal’da CHP’li aday adayları hep birlikte basınla buluştu

Yayın: 21:31 - 25.11.2018
Güncelleme: 21:31 - 25.11.2018

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediye Başkanlığına talip olan CHP’li Aday Adaylarını basın mensuplarıyla bir araya getiren bir buluşma gerçekleştirdi.

Mevcut Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün de aralarında bulunduğu 9 (Dokuz) CHP’li aday adayları, hem kendileri ve projeleri hakkında bilgi verdiler hemde gazetecilerin sorularını cevapladılar.

Basınla buluşma toplantısına Kartal Belediye Başkanı ve aynı zamanda yeniden aday adayı olan Op. Dr. Altınok Öz, Yüksel Çiftçi, Erol Altunoğlu, Oğuz Aykan, Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Harun Özdemir, Gökhan Yüksel, Ali Turabi Artuç, Ercan Güvenç katıldı.

Başkan Öz, beş yıl sonra çıktığı Kartal basını karşısında 15 dakika kalabildi!..

Toplantının en dikkat çeken kısmı aday adaylarının arasında yer alan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün tam beş yıl sonra basının karşısına çıkması oldu. En son 2014 yılında Kartal’da yayın yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Öz, beş (5) yıl sonra Kartallı gazetecilerin karşısında on beş (15) dakika kalabildi.  Gazeteciler tarafından kendisine yöneltilen sorulara kısa kısa bazen tek kelimelik cevaplar vererek toplantıdan ayrıldı.

Exit mobile version