Kartallı Meslek Lisesi öğrencilerine Ford’dan araç bağışı

Yayın: 21:46 - 17.01.2019
Güncelleme: 21:46 - 17.01.2019

Ford Otosan ve Şahsuvaroğlu Otomotiv öğrencilerin gelişen teknolojiye uyum sağlanması, sektörün ihtiyacı olan kalifiye insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla Kartal Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Atölyesine  Ford Courier marka araç bağışında bulundu. 

  Ford Otosan Bayii Eğitim Yöneticisi Bahadır Akın, “Şu an Türkiye çapında da büyük bir projeye imza atmış durumdayız. 47 ilde 71 okul seçtik, bu okullara 71 adet araç hediye etmiş durumdayız. Hediye ettiğimiz araçları devir teslim töreni gerçekleştirerek teslim ediyoruz. Amacımız gençlerin yeni teknolojileri Ford mühendislerinin tasarladığı bu araçları görerek öğretmek ve hayata atılmalarını sağlamak” sözlerini dile getirdi.
       Motorlu Araçlar Teknolojisi bölümü öğrencileri Çekya’nın Prag kentinde yapacakları Erasmus + Stajları öncesinde mutlu olduklarını dile getirdi.  


Ford Otosana ve Şahsuvaroğlu Otomotive okulun motorlu araç teknolojileri atölyesine yaptıkları araç bağışı ve verdikleri desteklerden dolayı Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka tarafından Şahsuvaroğlu Otomotiv Yöneticileri Mustafa Toros, Ataç Başar ve Evşen Özçamlı, Ford Otosan Yöneticileri Bahadır Akın, Sinan Netçar ve Gizem Demir plaket takdiminde bulundu. Şahsuvaroğlu Otomotiv tarafından arabanın anahtarı Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem BEKER ‘e teslim edildi.



Yapılan çalışmalarla otomotiv sektöründe ciddi açığı olan stajyer ve “iş bilen” gençlerin eksikliğinin kapatılması hedefleniyor.

Exit mobile version