Başkana İlk Kupa Bayanlardan

Yayın: 13:45 - 13.07.2009
Güncelleme: 13:45 - 13.07.2009

Kartalspor ve Altınorduspor bayan futbol takımlarımız 2 kupa alarak yeni yönetime ilk hediyelerini verdiler.
Karasu’da yapılan plaj futbol turnuvasında, bayanlar kategorisinde bölgemizi temsil eden Kartalspor bayan futbol takımı ve Altınorduspor bayan futbol takımlarımız dereceye girdi.
Final maçında Kartalspor bayan futbol takımı Sakarya Şeker Yemek le karşılaştı. Kartalspor maçı 2–1 kazanırken takımın 2 golünü de Seval kaydetti. Bu galibiyet Kartalspor bayan takımına şampiyonluk kupasını da kazandırmış oldu. Kartalspor bayan takımı bu galibiyetle 23–30 Eylül tarihleri arasında Antalya da düzenlenecek Türkiye şampiyonası süper finallerine gitmeye de hak kazandı.
Üçüncülük dördüncülük maçında ise Altınordu ile ODTÜ karşı karşıya geldi. Altınorduspor Esra ŞAHİN ve Merve’nin attığı gollerle karşılaşmayı 2–1 kazanarak 3. lük kupasını kazanan taraf oldu.
Bayanlar kategorisinde Kartalspor’dan Seval 14 golle gol kraliçesi olurken, yine Kartalspor’dan kaleci Duygu en az gol yiyen kaleci seçildi. Seval gümüş krampon alırken Duygu’da gümüş kaleci ödülünü aldı.
Karasu’lu izleyiciler Kartalspor’a ve Altınorduspor’a büyük ilgi gösterdi.
Altınorduspor Başkanı Hüseyin ERKUBİLAY İstanbul’da vereceği yemekte 3.lük kupasını futbolcularının elinden alacak.
Kartalspor bayan takımı, Pazar günü yapılan Kartalspor Olağan üstü kongresinden sonra Kulüp başkanı seçilen Ergun Öztaner’ede, ilk kupa sevinci yaşatmış oldular.

Exit mobile version