D.Ali Torlak Çekmeköy İlçe Başkanlığında basınla buluştu

Yayın: 14:07 - 17.03.2010
Güncelleme: 14:07 - 17.03.2010

İstanbul Milletvekili D.Ali Torlak MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına katıldı . Gazetecilerin  sorularını cevaplayıp Çekmeköy halkının sorunlarını dinledi.

Çekmeköy halkının ilçelerinde devlet hastane olmaması sebebiyle yaşadıkları sağlık sorunlarını,imar sorunlarını ve esnafın ruhsat ile ilgili sorunlarının konuşulduğu toplantıda aynı zamanda gazetecilerin ülke gündemiyle alakalı sorularını cevaplayan Torlak şu açıklamalarda bulundu:

‘’Millet olarak ağır bir yoksulluk, yolsuzluk, istismar, adam kayırma, devlet kurumlarının birbirleriyle çatıştığı dış politikanın çöktüğü zor ve karanlık bir dönemden geçmekteyiz.

Vicdanlarda ağır bir yara tarihe kara bir leke olarak yazılan PKK açılımının sonucunda Haburda yaşanan rezaleti Türk milleti asla unutmayacak. Sayın başbakanın normalleşme ve sevindirici bir olay olarak değerlendiği gelişmeleri milletimiz korku, kaygı, öfke ve ümitsizlikle izliyor. Sayın başbakan  başarısız, teslimiyetçi, iflas etmiş politikalarının bahanesini yedi yılın sonunda anayasaya bağlayarak mağduru oynamak istemektedir. Hesap gününden kurtulmak için soygunu,vurgunu,talanı ,bölücüğü meşrulaştırmak için sipariş bir anayasa peşindedir.Her alanda tam bir teslimiyet ve çözülüş hali yaşanmaktadır.Türk milletinin kaderi, kardeşliği, geleceği için tek çare seçime giderek milletin hakemliğine başvurmaktır.Başbakan ne kadar direnirse dirensin Türkiye seçim iklimine girmiştir.Anayasa değişikliği de milletvekili  genel seçimlerinden sonra oluşacak 24.dönem TBMM’nin iradesine bırakılmalıdır.’’ dedi.

Exit mobile version